×

Op maandag 23 en 30 januari 2023 zijn wij gesloten.                                                                                           

 ACTIE TWEEDE SET GLAZEN!

 Nu bij aankoop van een tweede, derde, vierde, vijfde bril of zonnebril*, betaalt u voor iedere volgende set glazen maar €150,=, deze glazen zijn van exact dezelfde topkwaliteit als uw eerste set glazen! Deze aanbieding is geldig voor alle soorten enkelvoudige (onze actieglazen zijn hiervan uitgesloten), multifocale, computer en zonneglazen! 

Dus ook voor glazen van €450,= per stuk, betaalt u voor de tweede set maar €150,=!  

*Vraag naar de voorwaarden. 

zorgverzekering-topfoto

Zorgvergoeding bij Optiek Colmschate via alle zorgverzekeraars

Wij declareren direct bij uw zorgverzekeraar.

In de aanvullende verzekering bieden bijna alle zorgverzekeraars een vergoeding voor brillen en lenzen. Onterecht wordt soms de indruk gewekt dat u voor zo'n vergoeding alleen terecht kunt bij optiekketens.
Niets is minder waar! Iedere zorgverzekeraar geeft u, indien u een aanvullende verzekering heeft voor brillen en lenzen, een vergoeding. Dus ook bij OPTIEK COLMSCHATE. Wij informeren u graag over uw vergoeding.                                                     

Rechtstreekse declaratie

Wij verrekenen rechtstreeks uw zorgvergoeding met de zorgverzekeraar, deze wordt dus direct in mindering gebracht op uw factuur!

Uw bril in termijnen betalen

Soms gebeurt het dat uw bril stuk gaat of dat uw sterkte zodanig is veranderd, dat u de aanschaf van een nieuwe bril niet kunt uitstellen, maar dat het op dat moment financieel even helemaal niet uit komt. U heeft bij ons dan de mogelijkheid uw bril op rekening te kopen. U betaald dus niet bij het afhalen van uw bril, maar later. Ook is het mogelijk om in termijnen te betalen. Wij informeren u graag bij ons in de winkel over deze mogelijkheid.

Opticien Deventer Optiek Colmschate

Wij staan voor je klaar

Kies voor echt goede oogzorg en advies, kom eens bij ons binnen lopen en ervaar het zelf. Nu al een vraag, een opmerking of wil je een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op door te bellen, e-mailen, online een afspraak te maken of door het contactformulier in te vullen. We helpen je graag!

0570 652 555 info@optiekcolmschate.nl Online Afspraak /OptiekColmschate Optiek Colmschate

Een Google review schrijven kan via deze link (Google account nodig)

Contactformulier

Laat je gegevens achter en we zullen snel contact met je opnemen.

Wij wijzen u op onze privacyverklaring