×

Op vrijdag hebben wij nog geen koopavond. Verder hanteren wij onze reguliere openingstijden.

Als optiekzaak heb je een zorgplicht, en zul je moeten kijken hoe je invulling wil gaan geven aan de regels opgesteld door het RIVM. 

Wij gaan nog bewuster om met hygiëne. Bij binnenkomst vragen wij u uw handen te desinfecteren. U mag zoveel brillen passen als u wilt, wel vragen wij u de brillen niet terug te leggen op het schap, omdat zij hierna in een bad gaan met een UV STERILIZER, zodat alle brillen weer Corona Proof gepast kunnen worden door de volgende klant. Wij nemen meer tijd na iedere klant om de behandelkamer te desinfecteren. Wij zorgen er bewust voor dat wij duidelijker in het zicht  van u als klant de apparatuur reinigen en werken wij met een speciaal spatscherm tijdens de oogmeting. Natuurlijk blijven wij preventief thuis bij verkoudheid, en blijft u thuis als u verkouden bent, koorts, of griepachtige klachten hebt. 

Dus lieve klanten kom gerust nog langs voor die mooie bril of contactlenzen. Of maak een afspraak via de contactpagina op de website, bellen mag ook 0570-652555. Eventueel doen wij de deur op slot tijdens de oogmeting, zo kunnen wij in alle rust uw ogen meten en die mooie bril samen met u uitzoeken. 

CONTACTLENZEN BESTELLEN

Wij doen weer lenscontroles, met de nodige aanpassingen in onze refractie ruimte. Maar het is ook nog steeds mogelijk om de lenzen telefonisch 0570-652555 of via de contactpagina van deze website te bestellen. Geef je geboortedatum en naam door en wij zorgen ervoor dat jouw lenzen thuis bezorgd worden. 

Laten we met elkaar op elkaar letten, ons goed aan alle adviezen houden, zo dragen we allemaal een steentje bij om zo snel mogelijk deze crisis achter ons te laten!

Tot snel! Hermann, Ina en Anita 

service-aan-huis-topfoto

Oogmeting aan huis

Bent u slecht te been of bedlegerig en wilt u graag uw ogen laten meten of misschien een nieuwe bril?
Wij komen ook bij u aan huis voor een oogmeting en nemen eventueel een ruime collectie monturen voor u mee. Wanneer uw nieuwe bril klaar is, komen wij hem ook weer bij u afleveren.
Heeft u daarna een probleem met uw bril? Ook dan komen wij langs bij u.
U kunt ons bellen voor een afspraak tel 0570-652555

SPREEKUUR VERZORGINGSTEHUIZEN

U kunt ons ook 1x per maand in verschillende verzorgingstehuizen vinden. Wij komen in Huize Salland in Colmschate, Het Dijkhuis in Bathmen en Sparrenheuvel in Diepenveen. U kunt ter plekke informeren wanneer wij waar komen voor het spreekuur, ook kunt u dan een afspraak maken voor een oogmeting.

Haal en breng service

 Wilt u naar de winkel komen, maar heeft u geen vervoer?  Wij halen en brengen u, als u binnen een straal van 8 km van onze winkel woont. U kunt ons hiervoor bellen op 0570-652555

service-aan-huis-onder

Wij staan voor je klaar

Kies voor echt goede oogzorg en advies, kom eens bij ons binnen lopen en ervaar het zelf. Nu al een vraag, een opmerking of wil je een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op door te bellen, e-mailen, online een afspraak te maken of door het contactformulier in te vullen. We helpen je graag!

0570 652 555 info@optiekcolmschate.nl Online Afspraak /OptiekColmschate Optiek Colmschate

Een Google review schrijven kan via deze link (Google account nodig)

Contactformulier

Laat je gegevens achter en we zullen snel contact met je opnemen.

Wij wijzen u op onze privacyverklaring