×

Aan al onze klanten en toekomstige klanten,

Yes, wij Optiek Colmschate zijn open, maar hebben onze openingstijden aangepast. MAANDAG ZIJN WIJ GESLOTEN. DINSDAG T/M ZATERDAG ZIJN WIJ VAN 10.00 TOT 17.00 GEOPEND. En ja wij zijn er voor jullie! Ja wij kunnen nog steeds brillen voor je afpassen en bijstellen. Ja wij vervangen nog steeds je neuspadjes. Wij meten nog steeds je ogen op en adviseren je de mooiste brillen. Ook in tijden van corona. Alleen doen wij even geen lenscontroles en oogdrukmetingen, hierbij is het nml niet mogelijk om veilig te werken. De oogmetingen kunnen wij op een veilige manier doen omdat de gebruikte apparatuur en een speciaal spatscherm een barrière bieden. 

Als optiekzaak heb je een zorgplicht, en zul je moeten kijken hoe je invulling wil gaan geven aan de regels opgesteld door het RIVM. 

Voor ons, wij zijn nog bewuster aan het omgaan met hygiëne. Wij nemen meer tijd na iedere klant om de behandelkamer te ontsmetten. Wij zorgen bewust dat wij duidelijker in het zicht en langzamer apparatuur reinigen in bijzijn van u als klant en werken wij met een speciaal spatscherm tijdens de oogmeting. Natuurlijk blijven wij preventief thuis bij verkoudheid, en blijft u thuis als u verkouden bent, koorts, of griepachtige klachten hebt. Ook schudden wij geen handen en vragen je voor het beginnen met passen van monturen, je handen even te desinfecteren, doen wij ook. 

Dus lieve klanten kom gerust nog langs voor die mooie bril of contactlenzen. Of maak een afspraak via de contactpagina op de website, bellen mag ook 0570-652555. Eventueel doen wij de deur op slot tijdens de oogmeting, zo kunnen wij in alle rust uw ogen meten en die mooie bril samen met u uitzoeken. 

CONTACTLENZEN BESTELLEN

Voor al onze contactlens klanten is het mogelijk om de lenzen telefonisch 0570-652555 of via de contactpagina van deze website te bestellen. Geef je geboortedatum en naam door en wij zorgen ervoor dat jouw lenzen thuis bezorgd worden. Dit geldt zowel voor de reguliere als de klanten met een abonnement. Omdat wij nu geen controles kunnen doen, kan het zijn dat je sterkte veranderd is. Blijkt het dat je sterkte is veranderd na de volgende controle (binnen 2 maanden na aanschaf en de corona maatregelen zijn opgeheven) ruilen wij de resterende sets lenzen kosteloos om. Heb je klachten of problemen, is het belangrijk om altijd contact met ons op te nemen!

Laten we met elkaar op elkaar letten, ons goed aan alle adviezen houden, zo dragen we allemaal een steentje bij om zo snel mogelijk deze crisis achter ons te laten, en zien wij elkaar in goede gezondheid terug!

Hermann, Ina en Anita 

service-aan-huis-topfoto

Oogmeting aan huis

Bent u slecht te been of bedlegerig en wilt u graag uw ogen laten meten of misschien een nieuwe bril?
Wij komen ook bij u aan huis voor een oogmeting en nemen eventueel een ruime collectie monturen voor u mee. Wanneer uw nieuwe bril klaar is, komen wij hem ook weer bij u afleveren.
Heeft u daarna een probleem met uw bril? Ook dan komen wij langs bij u.
U kunt ons bellen voor een afspraak tel 0570-652555

SPREEKUUR VERZORGINGSTEHUIZEN

U kunt ons ook 1x per maand in verschillende verzorgingstehuizen vinden. Wij komen in Huize Salland in Colmschate, Het Dijkhuis in Bathmen en Sparrenheuvel in Diepenveen. U kunt ter plekke informeren wanneer wij waar komen voor het spreekuur, ook kunt u dan een afspraak maken voor een oogmeting.

Haal en breng service

 Wilt u naar de winkel komen, maar heeft u geen vervoer?  Wij halen en brengen u, als u binnen een straal van 8 km van onze winkel woont. U kunt ons hiervoor bellen op 0570-652555

service-aan-huis-onder

Wij staan voor je klaar

Kies voor echt goede oogzorg en advies, kom eens bij ons binnen lopen en ervaar het zelf. Nu al een vraag, een opmerking of wil je een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op door te bellen, e-mailen, online een afspraak te maken of door het contactformulier in te vullen. We helpen je graag!

0570 652 555 info@optiekcolmschate.nl Online Afspraak /OptiekColmschate

Contactformulier

Laat je gegevens achter en we zullen snel contact met je opnemen.

Wij wijzen u op onze privacyverklaring