×

Op maandag 23 en 30 januari 2023 zijn wij gesloten.                                                                                           

 ACTIE TWEEDE SET GLAZEN!

 Nu bij aankoop van een tweede, derde, vierde, vijfde bril of zonnebril*, betaalt u voor iedere volgende set glazen maar €150,=, deze glazen zijn van exact dezelfde topkwaliteit als uw eerste set glazen! Deze aanbieding is geldig voor alle soorten enkelvoudige (onze actieglazen zijn hiervan uitgesloten), multifocale, computer en zonneglazen! 

Dus ook voor glazen van €450,= per stuk, betaalt u voor de tweede set maar €150,=!  

*Vraag naar de voorwaarden. 

dneyescanner-topimg

DNEye scan, een oogmeting 3.0

IK ZIE, IK ZIE …… WAT JIJ NIET ZIET.

Uniek oogonderzoek

U heeft vast wel eens de DNEye caravan bij ons voor de deur zien staan. 2x per jaar kon u bij ons een oogonderzoek met deze scan laten doen. Nu zijn wij zelf de trotse bezitters van deze scan, dus  kunt u op ieder moment hiervoor bij ons langskomen of een afspraak maken. Wanneer u bij ons komt voor een oogmeting doen wij eerst een biometrische meting met onze DNEye pro scan. Dit gebeurt door middel van een onschadelijke 3-D lichtstraal, waarbij maar liefst 7000 hypernauwkeurige metingen worden verricht. Hiermee kunnen wij uw oogsterkte in alle lichtomstandigheden nog scherper en nauwkeuriger meten. Perfect bijvoorbeeld voor iemand die nachtblind is.

Verder meet de Dneye scan de dikte van uw hoornvlies (Pachymeter), kunnen we zien of u staar heeft en meet hij de oogdruk.

UW OGEN BEWEGEN 250.000 MAAL PER DAG

Oogbewegingen vinden continu plaats. Het menselijk oog beweegt tot wel 250.000 keer per dag. Dit betekent dat het gezichtsvermogen zich continu in een dynamische toestand bevindt en het oog scherp stelt op nabije, middellange en verre afstanden. Daarnaast gebruiken we onze perifere zicht (Perifeer zicht zorgt ervoor dat de hersenen zich kunnen oriënteren en wijzigingen kunnen detecteren) om ons te oriënteren terwijl het oog beweegt. Centraal zicht verplaatst zich naar een willekeurig punt dat door de hersenen wordt opgepikt.

Biometric Intelligent Glasses maken het verschil

Daarom is het zo belangrijk dat multifocale glazen alle kijkhoeken ondersteunen en niet alleen een scherpstelpunt in het midden. Maar om dat mogelijk te maken, hebben wij de nauwkeurige gegevens over het individuele oog nodig, want elk oog is anders. Met de gepatenteerde DNEye Technology (Rodenstock is de enige brillenglasfabrikant ter wereld die in staat is al deze metingen toe te passen) worden dan de Biometrisch Intelligente Glazen gemaakt. Het oogmodel wordt gebruikt voor de berekening van de glazen en wordt uiteindelijk tijdens de productie getransporteerd naar de brillenglazen. Daarna wordt elk brillenglas specifiek aangepast op basis van uw biometrische parameters. Uw nieuwe Biometrisch Intelligente Glazen zijn klaar om in uw nieuwe bril geslepen te worden!

dneyescanner-topimg-2

Wij staan voor je klaar

Kies voor echt goede oogzorg en advies, kom eens bij ons binnen lopen en ervaar het zelf. Nu al een vraag, een opmerking of wil je een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op door te bellen, e-mailen, online een afspraak te maken of door het contactformulier in te vullen. We helpen je graag!

0570 652 555 info@optiekcolmschate.nl Online Afspraak /OptiekColmschate Optiek Colmschate

Een Google review schrijven kan via deze link (Google account nodig)

Contactformulier

Laat je gegevens achter en we zullen snel contact met je opnemen.

Wij wijzen u op onze privacyverklaring