Optiek Colmschate Optiek Colmschate Optiek Colmschate Optiek Colmschate

Voor u een exclusieve merkzonnebril?

...met bijzondere details?

Of Deens Design op zijn best met uw eigen sterkte?

Misschien toch liever de oude vertrouwde RayBan? 

Bij Optiek Colmschate vindt u voor ieder gezicht de juiste zonnebril!

De zonnebril, hét zonnebrandmiddel voor uw ogen!

Om uw ogen te bescherming tegen de schadelijke UV stralen is een goede zonnebril  met 100% UV bescherming het zonnebrandmiddel voor uw ogen!

Zonnebrillen koop je tegenwoordig overal en voor elke prijs. Of liever voor elke kwaliteit. Want er is een groot verschil.  In de glazen van goedkope zonnebrillen bevindt  zich over het algemeen geen UV bescherming, en ze geven vaak veel vertekening. Een goede kwaliteit van een montuur is erg belangrijk, deze zijn goed bij te stellen, zodat deze precies af te passen is op uw gezicht. Bij ons vind u zonnebrillen van de mooiste merken. O.a  CHANEL, PRADA, PRADA LINEA ROSSA, TOM FORD, RAY-BAN, VALENTINO, CHLOE, ESPRIT, RODENSTOCK , SERENGHETTI  en nog veel meer. Ook is er veel meer keuze in glazen bij merkzonnebrillen . Zo zijn er o.a contrast verhogende zonneglazen, deze glazen houden schitteringen tegen en geven een natuurlijke kleurweergave zowel in de zon als in de schaduw, of polariserende glazen, ideaal voor op het water. Komt u vrijblijvend langs bij ons in de winkel  voor een uitgebreid glas en kleur advies.

Ook kunnen wij 80% van onze zonnebrillen op sterkte maken. In de door u gewenste kleur. Is er iets stuk aan de bril?  Wij kunnen tot zeker twee jaar na aanschaf van uw zonnebril, onderdelen krijgen, zodat wij uw bril kunnen repareren geen nieuwe hoeft te kopen. Zo heeft u jaren plezier van uw zonnebril!

Niet ieder gezicht is geschikt voor elke zonnebril. Iemand met een smal gezicht kan best een grote zonnebril dragen, maar dan wel de juiste maat. Zo bieden de exclusievere  merken ook een groot aantal zonnebrillen in tussen maten. Dus u ziet, met een betere kwaliteit zijn er veel meer mogelijkheden, en heeft u veel  langer plezier van uw bril.

De merk zonnebril ook als modeaccessoire een “MUST HAVE”

Als mode accessoire staat de zonnebril op de eerste plaats. Dit komt hoofdzakelijk omdat de zonnebril qua prijs het meest toegankelijk is voor iedereen. Voor een tas van bijvoorbeeld CHANEL betaal je al gauw €1500,= tot €2000,=. Een zonnebril van CHANEL is er al  vanaf €245,= . Verder hebben wij een collectie zonnebrillen van INVU vanaf € 39,=. Deze zonnebrillen zijn alleen verkrijgbaar bij de zelfstandige opticien. Zonneglazen op sterkte zijn er  € 25,= p.st. NIEUW DIT JAAR ZIJN DE ZONNEGLAZEN VAN RAY-BAN OP STERKTE! DEZE GLAZEN WORDEN GELEVERD MET RAY-BAN LOGO EN CERTIFICAAT!

Ook voor de kids hebben wij een leuke collectie zonnebrillen,  Ray-ban, Esprit, Elle en Polaroid vanaf €19,= .Op sterkte  €59,=