×

                                                                                             

 ACTIE TWEEDE SET GLAZEN!

 Nu bij aankoop van een tweede, derde, vierde, vijfde bril of zonnebril, betaalt u voor iedere volgende set glazen maar €150,=, deze glazen zijn van exact dezelfde topkwaliteit als uw eerste set glazen! Deze aanbieding is geldig voor alle soorten enkelvoudige (onze actieglazen zijn hiervan uitgesloten), multifocale, computer en zonneglazen! 

Dus ook voor glazen van €450,= per stuk, betaalt u voor de tweede set maar €150,=! 

gehoorbescherming-topfoto

Gehoorbescherming op maat

Voor op het werk, tijdens een concert of voor een goede nachtrust...

GEHOORBESCHERMING TIJDENS CONCERTEN EN FESTIVALS

Ga je vaak naar concerten of festivals? Helaas betekent dat ook dat je trommelvliezen het een en ander moeten doorstaan. Een mens kan maximaal acht uur worden blootgesteld aan 85 dB. In een club worden mensen blootgesteld aan zo’n 100 dB, bij een concert aan 120 dB. Tel maar op hoelang je daar zonder gehoorbescherming kunt rondlopen. Niet veel langer dan een uurtje. Even ter vergelijking: een gesprek op normaal geluidsniveau is 60 dB. Blootstelling aan een grote geluidsdosis zal leiden tot gehoorvermindering, oorsuizen of het waarnemen van een pieptoon. Bij Optiek Colmschate kun je terecht voor op maat gemaakte gehoorbescherming, zodat je de muziek van je favoriete band optimaal kunt horen zonder daardoor schade aan je gehoor te krijgen. 

GEHOORBESCHERMING TIJDENS HET ZWEMMEN

Wanneer je met regelmaat in of op het water te vinden bent is het aan te raden om zwemdopjes aan te laten meten.
Als er buisjes in het trommelvlies geplaatst zijn, bij een gaatje in het trommelvlies, wanneer je gevoelig bent voor gehoorgangontsteking, bij een afwijkende vorm van de gehoorgang idem. Bij OPTIEK COLMSCHATE worden de oordopjes op maat aangemeten. U kunt ze direct meenemen. Wel even een afspraak maken!

Gehoorbescherming via uw wekgever

WETGEVING GELUID 
Werkgevers zijn (volgens de wet) verplicht om (gehoor)schade bij hun personeel te voorkomen. Ook werknemers zelf hebben verplichtingen.
De wet kent de volgende regels over geluid op de werkplek:
Bij blootstelling aan een dagelijkse dosis boven de 80 dB(A) moet de werkgever gehoorbeschermers beschikbaar stellen.
Bij dagelijkse blootstelling aan een dosis boven de 85 dB(A) zijn werknemers verplicht om gehoorbeschermers te dragen.

BEROEPEN MET EEN GROTE KANS OP GEHOORSCHADE
Beroepen die veel te maken hebben met hoge geluidsniveaus zijn hout- en metaalbewerkers, bouwvakkers, vrachtwagenchauffeurs, defensiepersoneel, politieagenten, boeren, diskjockeys en musici (leden van orkesten). Ook in minder voor de hand liggende sectoren komt soms schadelijk geluid voor. Zoals in zwembaden, gymnastiekzalen, recreatiecentra en kinderdagverblijven. Wij van Optiek Colmschate werken samen met verschillende bedrijven voor het aanpassen van verschillende soorten gehoorbescherming. Wij informeren u hier graag over.

Gehoorbescherming voor een goede nachtrust

Steeds meer mensen hebben last van slaapgebrek en zoeken daar een oplossing voor.
Vaak bieden de juiste oordoppen al een goede oplossing voor slapeloosheid. Bijvoorbeeld bij een snurkende partner of er als veel geluidsoverlast is van buren of het verkeer. Met onze speciale slaap oordopjes, kun je genieten van een ongestoorde nachtrust en word je ´s ochtends weer gezond en fit wakker.
Onze op maat gemaakte oordopjes zijn gemaakt van een duurzame en flexibele thermoplastische kunststof. Ze passen zich aan je gehoorgang aan waardoor ze uiterst comfortabel zitten. De speciale filters dempen het omgevingslawaai, maar je wekker of een huilende baby kun je nog wel horen. 

gehoorbescherming-onder

Wij staan voor je klaar

Kies voor echt goede oogzorg en advies, kom eens bij ons binnen lopen en ervaar het zelf. Nu al een vraag, een opmerking of wil je een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op door te bellen, e-mailen, online een afspraak te maken of door het contactformulier in te vullen. We helpen je graag!

0570 652 555 info@optiekcolmschate.nl Online Afspraak /OptiekColmschate Optiek Colmschate

Een Google review schrijven kan via deze link (Google account nodig)

Contactformulier

Laat je gegevens achter en we zullen snel contact met je opnemen.

Wij wijzen u op onze privacyverklaring