×

Op maandag 23 en 30 januari 2023 zijn wij gesloten.                                                                                           

 ACTIE TWEEDE SET GLAZEN!

 Nu bij aankoop van een tweede, derde, vierde, vijfde bril of zonnebril*, betaalt u voor iedere volgende set glazen maar €150,=, deze glazen zijn van exact dezelfde topkwaliteit als uw eerste set glazen! Deze aanbieding is geldig voor alle soorten enkelvoudige (onze actieglazen zijn hiervan uitgesloten), multifocale, computer en zonneglazen! 

Dus ook voor glazen van €450,= per stuk, betaalt u voor de tweede set maar €150,=!  

*Vraag naar de voorwaarden. 

topfoto-zachte-lenzen-2

Zachte contactlenzen voor ieder moment van de dag

Zachte contactlenzen zijn populair. Terecht, want deze lenzen zijn comfortabel en betaalbaar.
Het grote voordeel van een zachte lens is de snelle gewenning. De lens kan makkelijk worden afgewisseld met een bril, de stofgevoeligheid is laag en de lens zal zelden verschuiven of uitvallen. Wel is het erg belangrijk de lenzen 2x per jaar te laten controleren. Wanneer je lenzen van Optiek Colmschate hebt, zijn de controles altijd gratis, en mag je zo vaak langskomen als je wilt, ook zonder afspraak. Er is altijd een contactlensspecialist aanwezig in onze optiekzaak.

Welke zachte contactlens voor wie?

Hydrogel lens
Een hydrogel maandlens is een goeie betaalbare zachte contactlens voor iemand die geen last heeft van droge ogen. Deze zachte contactlenzen zijn kleine sponsjes die zich vullen met het vocht van je ogen. Hoe meer vocht hij opneemt, hoe meer zuurstof hij door laat, hoe comfortabeler deze lens zit. Tijdens het oog onderzoek zullen wij bepalen of deze zachte contactlens geschikt voor je is.

Silicone hydrogel lens
Een zachte contactlens die je niet voelt. De silicone hydrogel contactlens laat 6x zoveel zuurstof door dan de hydrogel contactlens. Heb je veel last van droge ogen, zit je vaak achter de computer of in een ruimte met airco? Dan is deze zachte contactlens misschien de oplossing voor jou. Deze zachte contactlens is verkrijgbaar in een maand contactlens en tweewekelijkse contactlens. De tweewekelijkse contactlens is iets dunner waardoor het draagcomfort word verhoogd. 

Dag lenzen
Iedere dag nieuwe contactlenzen, waardoor ze optimaal zuurstof doorlaten en niet irriteren. Je hebt geen aparte vloeistof nodig, omdat je iedere dag een nieuwe contactlenzen gebruikt. Deze dag lenzen zijn ook ideaal voor iemand die normaal brildragend is en deze voor het sporten gebruikt, of gewoon wanneer je afwisselend een bril of contactlenzen draagt  of op vakantie. 

ContactlenzenContactlenzenZachte contactlenzenZachte contactlenzenHarde contactlenzenHarde contactlenzenMultifocale contactlenzenMultifocale contactlenzenDroge ogenDroge ogenContactlens AbonnementContactlens Abonnement

Contactlens abonnement

U kunt bij ons een contactlensabonnement afsluiten, dit is goedkoper en u geniet van veel extra’s. klik hier voor meer informatie (linkje maken). U heeft al een abonnement vanaf €6.79 per stuk  per maand.

topafbeelding-contactlenzen-edit

Wij staan voor je klaar

Kies voor echt goede oogzorg en advies, kom eens bij ons binnen lopen en ervaar het zelf. Nu al een vraag, een opmerking of wil je een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op door te bellen, e-mailen, online een afspraak te maken of door het contactformulier in te vullen. We helpen je graag!

0570 652 555 info@optiekcolmschate.nl Online Afspraak /OptiekColmschate Optiek Colmschate

Een Google review schrijven kan via deze link (Google account nodig)

Contactformulier

Laat je gegevens achter en we zullen snel contact met je opnemen.

Wij wijzen u op onze privacyverklaring