×

Let op: gewijzigde openingstijden:
Wij hebben nog geen koopavond. Verder hanteren wij weer onze normale openingstijden!

Als optiekzaak heb je een zorgplicht, en zul je moeten kijken hoe je invulling wil gaan geven aan de regels opgesteld door het RIVM. 

Wij zijn een "ESSENTIËLE" winkel zoals dat met een mooi woord heet en zijn daarom gewoon geopend MET OF ZONDER AFSRAAK. Wel hanteren wij op dit moment een MAX VAN 4 KLANTEN IN ONZE WINKEL, zodat het geen probleem oplevert om altijd 1,5 afstand te houden en u in alle rust en zo veilig mogelijk geholpen kunt worden. Wij gaan nog bewuster om met hygiëne. Bij binnenkomst vragen wij u uw handen te desinfecteren. Tijdens het passen van de monturen of zonnebrillen hoeft u geen mondkapje te dragen. U mag zoveel brillen passen als u wilt, wel vragen wij u de brillen niet terug te leggen op het schap, omdat zij hierna in een UV STERILIZER gaan. Zo kan ook de volgende klant alle brillen en zonnebrillen weer Corona Proof passen. Wij nemen meer tijd na iedere klant om de behandelkamer te desinfecteren. Wij zorgen er bewust voor dat wij duidelijker in het zicht van u als klant de apparatuur reinigen en werken wij met een speciaal spatscherm tijdens de oogmeting. Natuurlijk blijven wij preventief thuis bij verkoudheid, en blijft u thuis als u verkouden bent, koorts, of griepachtige klachten hebt. 

Dus lieve klanten kom gerust langs voor die mooie bril, zonnebril of contactlenzen. Of maak een afspraak via de contactpagina op de website, bellen mag ook 0570-652555. 

CONTACTLENZEN BESTELLEN

Wij doen weer lenscontroles, met de nodige aanpassingen in onze refractie ruimte. Maar het is ook nog steeds mogelijk om de lenzen telefonisch 0570-652555 of via de contactpagina van deze website te bestellen. Geef je geboortedatum en naam door en wij zorgen ervoor dat jouw lenzen thuis bezorgd worden. 

Laten we met elkaar op elkaar letten, ons goed aan alle adviezen houden, zo dragen we allemaal een steentje bij om zo snel mogelijk deze crisis achter ons te laten!

Tot snel! Hermann, Ina en Anita 

topfoto-zachte-lenzen-2

Zachte contactlenzen voor ieder moment van de dag

Zachte contactlenzen zijn populair. Terecht, want deze lenzen zijn comfortabel en betaalbaar.
Het grote voordeel van een zachte lens is de snelle gewenning. De lens kan makkelijk worden afgewisseld met een bril, de stofgevoeligheid is laag en de lens zal zelden verschuiven of uitvallen. Wel is het erg belangrijk de lenzen 2x per jaar te laten controleren. Wanneer je lenzen van Optiek Colmschate hebt, zijn de controles altijd gratis, en mag je zo vaak langskomen als je wilt, ook zonder afspraak. Er is altijd een contactlensspecialist aanwezig in onze optiekzaak.

Welke zachte contactlens voor wie?

Hydrogel lens
Een hydrogel maandlens is een goeie betaalbare zachte contactlens voor iemand die geen last heeft van droge ogen. Deze zachte contactlenzen zijn kleine sponsjes die zich vullen met het vocht van je ogen. Hoe meer vocht hij opneemt, hoe meer zuurstof hij door laat, hoe comfortabeler deze lens zit. Tijdens het oog onderzoek zullen wij bepalen of deze zachte contactlens geschikt voor je is.

Silicone hydrogel lens
Een zachte contactlens die je niet voelt. De silicone hydrogel contactlens laat 6x zoveel zuurstof door dan de hydrogel contactlens. Heb je veel last van droge ogen, zit je vaak achter de computer of in een ruimte met airco? Dan is deze zachte contactlens misschien de oplossing voor jou. Deze zachte contactlens is verkrijgbaar in een maand contactlens en tweewekelijkse contactlens. De tweewekelijkse contactlens is iets dunner waardoor het draagcomfort word verhoogd. 

Dag lenzen
Iedere dag nieuwe contactlenzen, waardoor ze optimaal zuurstof doorlaten en niet irriteren. Je hebt geen aparte vloeistof nodig, omdat je iedere dag een nieuwe contactlenzen gebruikt. Deze dag lenzen zijn ook ideaal voor iemand die normaal brildragend is en deze voor het sporten gebruikt, of gewoon wanneer je afwisselend een bril of contactlenzen draagt  of op vakantie. 

ContactlenzenContactlenzenZachte contactlenzenZachte contactlenzenHarde contactlenzenHarde contactlenzenMultifocale contactlenzenMultifocale contactlenzenDroge ogenDroge ogenContactlens AbonnementContactlens Abonnement

Contactlens abonnement

U kunt bij ons een contactlensabonnement afsluiten, dit is goedkoper en u geniet van veel extra’s. klik hier voor meer informatie (linkje maken). U heeft al een abonnement vanaf €6.79 per stuk  per maand.

topafbeelding-contactlenzen-edit

Wij staan voor je klaar

Kies voor echt goede oogzorg en advies, kom eens bij ons binnen lopen en ervaar het zelf. Nu al een vraag, een opmerking of wil je een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op door te bellen, e-mailen, online een afspraak te maken of door het contactformulier in te vullen. We helpen je graag!

0570 652 555 info@optiekcolmschate.nl Online Afspraak /OptiekColmschate Optiek Colmschate

Een Google review schrijven kan via deze link (Google account nodig)

Contactformulier

Laat je gegevens achter en we zullen snel contact met je opnemen.

Wij wijzen u op onze privacyverklaring