×

Op vrijdag hebben wij nog geen koopavond. Verder hanteren wij onze reguliere openingstijden.

Als optiekzaak heb je een zorgplicht, en zul je moeten kijken hoe je invulling wil gaan geven aan de regels opgesteld door het RIVM. 

Wij gaan nog bewuster om met hygiëne. Bij binnenkomst vragen wij u uw handen te desinfecteren. U mag zoveel brillen passen als u wilt, wel vragen wij u de brillen niet terug te leggen op het schap, omdat zij hierna in een bad gaan met een UV STERILIZER, zodat alle brillen weer Corona Proof gepast kunnen worden door de volgende klant. Wij nemen meer tijd na iedere klant om de behandelkamer te desinfecteren. Wij zorgen er bewust voor dat wij duidelijker in het zicht  van u als klant de apparatuur reinigen en werken wij met een speciaal spatscherm tijdens de oogmeting. Natuurlijk blijven wij preventief thuis bij verkoudheid, en blijft u thuis als u verkouden bent, koorts, of griepachtige klachten hebt. 

Dus lieve klanten kom gerust nog langs voor die mooie bril of contactlenzen. Of maak een afspraak via de contactpagina op de website, bellen mag ook 0570-652555. Eventueel doen wij de deur op slot tijdens de oogmeting, zo kunnen wij in alle rust uw ogen meten en die mooie bril samen met u uitzoeken. 

CONTACTLENZEN BESTELLEN

Wij doen weer lenscontroles, met de nodige aanpassingen in onze refractie ruimte. Maar het is ook nog steeds mogelijk om de lenzen telefonisch 0570-652555 of via de contactpagina van deze website te bestellen. Geef je geboortedatum en naam door en wij zorgen ervoor dat jouw lenzen thuis bezorgd worden. 

Laten we met elkaar op elkaar letten, ons goed aan alle adviezen houden, zo dragen we allemaal een steentje bij om zo snel mogelijk deze crisis achter ons te laten!

Tot snel! Hermann, Ina en Anita 

multilens-topfoto

Multifocale contactlenzen bij Optiek Colmschate

Multifocale contactlenzen, zowel veraf als dichtbij scherp zien...


Iedereen krijgt er vroeg of laat mee te maken, vanaf ongeveer 43 jaar wordt het kijken op korte afstand moeilijker.
Hoe werken multifocale lenzen?
Multifocale contactlenzen zijn contactlenzen voor veraf en dichtbij . Het zijn contactlenzen met een gedeeltelijke overgang van de afstand sterkte naar de leessterkte. Over het algemeen bevindt de afstand sterkte zich in het midden van de contactlens. Rondom de buitenkant bevindt zich de leessterkte, heel anders dus dan bij de multifocale glazen . In sommige gevallen wordt een omgekeerd systeem gebruikt zodat de leessterkte in het midden zit en de afstand sterkte in de rand.
Er zijn zowel zachte multifocale contactlenzen als harde multifocale contactlenzen verkrijgbaar.

ContactlenzenContactlenzenZachte contactlenzenZachte contactlenzenHarde contactlenzenHarde contactlenzenMultifocale contactlenzenMultifocale contactlenzenDroge ogenDroge ogenContactlens AbonnementContactlens Abonnement

Multifocale contactlenzen, voor wie?

Niet iedereen kan multifocale contactlenzen dragen. Aan de hand van een oogonderzoek (niet alle sterktes zijn mogelijk) en gesprek met u bepalen wij of u deze contactlenzen kunt dragen. Wanneer u bijvoorbeeld al een multifocale bril draagt, zult u veel meer moeite hebben met de gewenning. Net als met een multifocale bril vraagt het kijken met deze contactlenzen wel wat aanpassingen.
Wilt u weten of multifocale lenzen iets voor u zijn? Komt u vrijblijvend langs of maak een afspraak online of in onze optiekzaak.

 

multilens-onder

Wij staan voor je klaar

Kies voor echt goede oogzorg en advies, kom eens bij ons binnen lopen en ervaar het zelf. Nu al een vraag, een opmerking of wil je een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op door te bellen, e-mailen, online een afspraak te maken of door het contactformulier in te vullen. We helpen je graag!

0570 652 555 info@optiekcolmschate.nl Online Afspraak /OptiekColmschate Optiek Colmschate

Een Google review schrijven kan via deze link (Google account nodig)

Contactformulier

Laat je gegevens achter en we zullen snel contact met je opnemen.

Wij wijzen u op onze privacyverklaring