×

Aan al onze klanten en toekomstige klanten, Vanaf 18 mei hanteren wij weer onze reguliere openingstijden. Maandag van 13.00 tot 18.00, dinsdag t/m vrijdag van 9.00-18.00 en zaterdag van 9.00 tot 17.00, vrijdag hebben wij nog geen koopavond. Ook voeren wij alle voorkomende werkzaamheden weer uit. De oogmetingen kunnen wij op een veilige manier doen omdat de gebruikte apparatuur en een speciaal spatscherm een barrière bieden, ook doen wij weer lenscontroles en werken ook hier met een spatscherm en. 

Als optiekzaak heb je een zorgplicht, en zul je moeten kijken hoe je invulling wil gaan geven aan de regels opgesteld door het RIVM. 

Voor ons, wij zijn nog bewuster aan het omgaan met hygiëne. Wij nemen meer tijd na iedere klant om de behandelkamer te ontsmetten. Wij zorgen bewust dat wij duidelijker in het zicht en langzamer apparatuur reinigen in bijzijn van u als klant en werken wij met een speciaal spatscherm tijdens de oogmeting. Natuurlijk blijven wij preventief thuis bij verkoudheid, en blijft u thuis als u verkouden bent, koorts, of griepachtige klachten hebt. Ook schudden wij geen handen en vragen je voor het beginnen met passen van monturen, je handen even te desinfecteren, doen wij ook, alle monturen worden gedesinfecteerd na het passen. 

Dus lieve klanten kom gerust nog langs voor die mooie bril of contactlenzen. Of maak een afspraak via de contactpagina op de website, bellen mag ook 0570-652555. Eventueel doen wij de deur op slot tijdens de oogmeting, zo kunnen wij in alle rust uw ogen meten en die mooie bril samen met u uitzoeken. 

CONTACTLENZEN BESTELLEN

Wij doen weer lenscontroles, met de nodige aanpassingen in onze refractie ruimte. Maar het is ook nog steeds mogelijk om de lenzen telefonisch 0570-652555 of via de contactpagina van deze website te bestellen. Geef je geboortedatum en naam door en wij zorgen ervoor dat jouw lenzen thuis bezorgd worden. 

Laten we met elkaar op elkaar letten, ons goed aan alle adviezen houden, zo dragen we allemaal een steentje bij om zo snel mogelijk deze crisis achter ons te laten, en zien wij elkaar in goede gezondheid terug!

Hermann, Ina en Anita 

multilens-topfoto

Multifocale contactlenzen bij Optiek Colmschate

Multifocale contactlenzen, zowel veraf als dichtbij scherp zien...


Iedereen krijgt er vroeg of laat mee te maken, vanaf ongeveer 43 jaar wordt het kijken op korte afstand moeilijker.
Hoe werken multifocale lenzen?
Multifocale contactlenzen zijn contactlenzen voor veraf en dichtbij . Het zijn contactlenzen met een gedeeltelijke overgang van de afstand sterkte naar de leessterkte. Over het algemeen bevindt de afstand sterkte zich in het midden van de contactlens. Rondom de buitenkant bevindt zich de leessterkte, heel anders dus dan bij de multifocale glazen . In sommige gevallen wordt een omgekeerd systeem gebruikt zodat de leessterkte in het midden zit en de afstand sterkte in de rand.
Er zijn zowel zachte multifocale contactlenzen als harde multifocale contactlenzen verkrijgbaar.

ContactlenzenContactlenzenZachte contactlenzenZachte contactlenzenHarde contactlenzenHarde contactlenzenMultifocale contactlenzenMultifocale contactlenzenDroge ogenDroge ogenContactlens AbonnementContactlens Abonnement

Multifocale contactlenzen, voor wie?

Niet iedereen kan multifocale contactlenzen dragen. Aan de hand van een oogonderzoek (niet alle sterktes zijn mogelijk) en gesprek met u bepalen wij of u deze contactlenzen kunt dragen. Wanneer u bijvoorbeeld al een multifocale bril draagt, zult u veel meer moeite hebben met de gewenning. Net als met een multifocale bril vraagt het kijken met deze contactlenzen wel wat aanpassingen.
Wilt u weten of multifocale lenzen iets voor u zijn? Komt u vrijblijvend langs of maak een afspraak online of in onze optiekzaak.

 

multilens-onder

Wij staan voor je klaar

Kies voor echt goede oogzorg en advies, kom eens bij ons binnen lopen en ervaar het zelf. Nu al een vraag, een opmerking of wil je een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op door te bellen, e-mailen, online een afspraak te maken of door het contactformulier in te vullen. We helpen je graag!

0570 652 555 info@optiekcolmschate.nl Online Afspraak /OptiekColmschate

Contactformulier

Laat je gegevens achter en we zullen snel contact met je opnemen.

Wij wijzen u op onze privacyverklaring