×

Op maandag 23 en 30 januari 2023 zijn wij gesloten.                                                                                           

 ACTIE TWEEDE SET GLAZEN!

 Nu bij aankoop van een tweede, derde, vierde, vijfde bril of zonnebril*, betaalt u voor iedere volgende set glazen maar €150,=, deze glazen zijn van exact dezelfde topkwaliteit als uw eerste set glazen! Deze aanbieding is geldig voor alle soorten enkelvoudige (onze actieglazen zijn hiervan uitgesloten), multifocale, computer en zonneglazen! 

Dus ook voor glazen van €450,= per stuk, betaalt u voor de tweede set maar €150,=!  

*Vraag naar de voorwaarden. 

multilens-topfoto

Multifocale contactlenzen bij Optiek Colmschate

Multifocale contactlenzen, zowel veraf als dichtbij scherp zien...


Iedereen krijgt er vroeg of laat mee te maken, vanaf ongeveer 43 jaar wordt het kijken op korte afstand moeilijker.
Hoe werken multifocale lenzen?
Multifocale contactlenzen zijn contactlenzen voor veraf en dichtbij . Het zijn contactlenzen met een gedeeltelijke overgang van de afstand sterkte naar de leessterkte. Over het algemeen bevindt de afstand sterkte zich in het midden van de contactlens. Rondom de buitenkant bevindt zich de leessterkte, heel anders dus dan bij de multifocale glazen . In sommige gevallen wordt een omgekeerd systeem gebruikt zodat de leessterkte in het midden zit en de afstand sterkte in de rand.
Er zijn zowel zachte multifocale contactlenzen als harde multifocale contactlenzen verkrijgbaar.

ContactlenzenContactlenzenZachte contactlenzenZachte contactlenzenHarde contactlenzenHarde contactlenzenMultifocale contactlenzenMultifocale contactlenzenDroge ogenDroge ogenContactlens AbonnementContactlens Abonnement

Multifocale contactlenzen, voor wie?

Niet iedereen kan multifocale contactlenzen dragen. Aan de hand van een oogonderzoek (niet alle sterktes zijn mogelijk) en gesprek met u bepalen wij of u deze contactlenzen kunt dragen. Wanneer u bijvoorbeeld al een multifocale bril draagt, zult u veel meer moeite hebben met de gewenning. Net als met een multifocale bril vraagt het kijken met deze contactlenzen wel wat aanpassingen.
Wilt u weten of multifocale lenzen iets voor u zijn? Komt u vrijblijvend langs of maak een afspraak online of in onze optiekzaak.

 

multilens-onder

Wij staan voor je klaar

Kies voor echt goede oogzorg en advies, kom eens bij ons binnen lopen en ervaar het zelf. Nu al een vraag, een opmerking of wil je een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op door te bellen, e-mailen, online een afspraak te maken of door het contactformulier in te vullen. We helpen je graag!

0570 652 555 info@optiekcolmschate.nl Online Afspraak /OptiekColmschate Optiek Colmschate

Een Google review schrijven kan via deze link (Google account nodig)

Contactformulier

Laat je gegevens achter en we zullen snel contact met je opnemen.

Wij wijzen u op onze privacyverklaring