×

Op maandag 23 en 30 januari 2023 zijn wij gesloten.                                                                                           

 ACTIE TWEEDE SET GLAZEN!

 Nu bij aankoop van een tweede, derde, vierde, vijfde bril of zonnebril*, betaalt u voor iedere volgende set glazen maar €150,=, deze glazen zijn van exact dezelfde topkwaliteit als uw eerste set glazen! Deze aanbieding is geldig voor alle soorten enkelvoudige (onze actieglazen zijn hiervan uitgesloten), multifocale, computer en zonneglazen! 

Dus ook voor glazen van €450,= per stuk, betaalt u voor de tweede set maar €150,=!  

*Vraag naar de voorwaarden. 

toptoto-droge-ogen

Wat zijn droge ogen?

Aan de bovenzijde van het oog zitten traankliertjes. Deze produceren traanvocht. Traanvocht beschermt het oog tegen uitdroging, stof en schadelijke bacteriën. Iedere keer wanneer je met je ogen knippert, ongeveer 20 keer per minuut, wordt er traanvocht over het oog verspreid. Het laagje traanvocht dat over je ogen ligt, noem je de traanfilm. Door een tekort aan traanvocht ontstaan er droge ogen.

Symptomen van droge ogen

Als je droge ogen hebt, kun je rode ogen krijgen. Het oog voelt branderig en geïrriteerd aan. Meestal zijn beide ogen aangetast. Het kan zijn dat je ogen extra gaan tranen door irritatie, maar dit zijn tranen die een andere samenstelling hebben dan het traanvocht dat je ogen beschermt.. 

Andere symptomen van droge ogen: Je ogen voelen branderig of vermoeid. Ook kun je het gevoel hebben dat je zandkorrels in je ogen hebt, vastklevende oogleden, overgevoeligheid voor licht en je ogen kunnen zelfs pijn gaan doen.

ContactlenzenContactlenzenZachte contactlenzenZachte contactlenzenHarde contactlenzenHarde contactlenzenMultifocale contactlenzenMultifocale contactlenzenDroge ogenDroge ogenContactlens AbonnementContactlens Abonnement

Droge ogen bij lensdragers

Contactlensdragers hebben sneller last van droge ogen omdat lenzen de zuurstoftoevoer naar het oog beperken. De betere  soorten  lenzen hebben een hogere zuurstofdoorlatendheid,  De contactlensspecialisten van Optiek Colmschate adviseren u graag hierover.

Veel lensdragers krijgen tegen het einde van de dag toch nog last van droge of branderige ogen. De lens zit erg strak, je gaat wazig zien, hebt het gevoel dat er iets in je ogen zit. De lens kan zelfs pijn gaan doen. Ook omgevingsfactoren als airco, langdurig achter een beeldscherm (je knippert te weinig) kunnen ook droge ogen veroorzaken. Heeft u  last van droge ogen? Kom langs in onze optiekzaak, er zijn verschillende mogelijkheden om dit  probleem op te lossen! 

droge-ogen-onder

Wij staan voor je klaar

Kies voor echt goede oogzorg en advies, kom eens bij ons binnen lopen en ervaar het zelf. Nu al een vraag, een opmerking of wil je een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op door te bellen, e-mailen, online een afspraak te maken of door het contactformulier in te vullen. We helpen je graag!

0570 652 555 info@optiekcolmschate.nl Online Afspraak /OptiekColmschate Optiek Colmschate

Een Google review schrijven kan via deze link (Google account nodig)

Contactformulier

Laat je gegevens achter en we zullen snel contact met je opnemen.

Wij wijzen u op onze privacyverklaring