×

Op maandag 23 en 30 januari 2023 zijn wij gesloten.                                                                                           

 ACTIE TWEEDE SET GLAZEN!

 Nu bij aankoop van een tweede, derde, vierde, vijfde bril of zonnebril*, betaalt u voor iedere volgende set glazen maar €150,=, deze glazen zijn van exact dezelfde topkwaliteit als uw eerste set glazen! Deze aanbieding is geldig voor alle soorten enkelvoudige (onze actieglazen zijn hiervan uitgesloten), multifocale, computer en zonneglazen! 

Dus ook voor glazen van €450,= per stuk, betaalt u voor de tweede set maar €150,=!  

*Vraag naar de voorwaarden. 

lensabo-2

Het Optiek Colmschate lensabonnement

Alle voordelen op een rijtje...

Contactlenzen tegen een gereduceerd tarief

Sluit je een contactlensabonnement af, dan bespaar je per half jaar €10.50 op je pakket. Je kunt een abonnenment afsluiten incl of excl vloeistof. Doordat er veel verschillende soorten zachte contactlenzen zijn, zijn er verschillende prijzen. Kom langs in onze optiekzaak in Deventer en wij vertellen je er alles over. Je betaald altijd per maand vooruit, na 6 maanden controleren wij je ogen en bestellen wij het half jaar pakket. Bij het ophalen betaal je dan niets. Het voordeel is dat je opgesplitst betaald en niet in 1 keer de uitgave hebt. Je hebt al een contactlensabonnement vanaf €13.58 per maand. 

Gratis glazen bij aankoop van een bril naast contactlenzen

Wij adviseren om altijd, naast je lenzen, een bril aan te schaffen. Voor s ’avonds of als je bijvoorbeeld een “bad lens day” hebt of wanneer je lang achter een beeldscherm zit (je knippert dan veel minder, en krijgt snel droge ogen). Bij de aankoop van een bril naast lenzen zijn de enkelvoudige glazen twv €190,= gratis. Wil je ook nog een leuke zonnebril, dan krijg je nog eens 10%korting op je zonnebril! Je kunt de bril en/of zonnebril op ieder moment aanschaffen zolang je lensabonnement loopt.

Vervangende lens en gratis nieuwe lenzen uitproberen

Zitten de contactlenzen niet meer fijn?  Kom langs, wij controleren je ogen en lenzen.  Wanneer we andere lenzen adviseren, kun je ze gratis uitproberen. Lens kwijt of stuk? 2x per half jaar mag je zonder bijbetalen een nieuwe lens bestellen. Voor de controles kun je zo vaak langs komen als je wilt in onze optiekzaak, er is altijd een contactlensspecialist aanwezig.

ContactlenzenContactlenzenZachte contactlenzenZachte contactlenzenHarde contactlenzenHarde contactlenzenMultifocale contactlenzenMultifocale contactlenzenDroge ogenDroge ogenContactlens AbonnementContactlens Abonnement

Voorwaarden

Je sluit het abonnement af voor een periode van ten minste 18 maanden. Je betaald  je contactlens abonnement opgesplitst in 6x, per maand  vooruit dmv een automatische incasso. Wil je binnen de termijn van 18 maanden opzeggen? Dat kan, maar dan betaal je wel alsnog het verschil met de reguliere prijs. Heb je een bril aangeschaft, dan betaal je wanneer je binnen 12 maanden opzegt, alsnog €190,= . Zeg je op tussen de 12 en 18 maanden betaal je alsnog 1glas twv €95,=.

Contactlenzen thuis laten bezorgen

 

Voor al onze contactlensklanten met een lens abonnement is het nu ook mogelijk om de lenzen telefonisch 0570-652555 of via de contactpagina van deze website te bestellen. Geef je geboortedatum en naam door en wij zorgen ervoor dat jouw lenzen thuis bezorgd worden. Dit kun je een keertje doen, maar ons advies is wel om ieder half jaar je ogen te laten controleren! 

 

Opticien Deventer Optiek Colmschate

Wij staan voor je klaar

Kies voor echt goede oogzorg en advies, kom eens bij ons binnen lopen en ervaar het zelf. Nu al een vraag, een opmerking of wil je een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op door te bellen, e-mailen, online een afspraak te maken of door het contactformulier in te vullen. We helpen je graag!

0570 652 555 info@optiekcolmschate.nl Online Afspraak /OptiekColmschate Optiek Colmschate

Een Google review schrijven kan via deze link (Google account nodig)

Contactformulier

Laat je gegevens achter en we zullen snel contact met je opnemen.

Wij wijzen u op onze privacyverklaring