×

Let op: gewijzigde openingstijden:
Wij hebben nog geen koopavond. Verder hanteren wij weer onze normale openingstijden!

Als optiekzaak heb je een zorgplicht, en zul je moeten kijken hoe je invulling wil gaan geven aan de regels opgesteld door het RIVM. 

Wij zijn een "ESSENTIËLE" winkel zoals dat met een mooi woord heet en zijn daarom gewoon geopend MET OF ZONDER AFSRAAK. Wel hanteren wij op dit moment een MAX VAN 4 KLANTEN IN ONZE WINKEL, zodat het geen probleem oplevert om altijd 1,5 afstand te houden en u in alle rust en zo veilig mogelijk geholpen kunt worden. Wij gaan nog bewuster om met hygiëne. Bij binnenkomst vragen wij u uw handen te desinfecteren. Tijdens het passen van de monturen of zonnebrillen hoeft u geen mondkapje te dragen. U mag zoveel brillen passen als u wilt, wel vragen wij u de brillen niet terug te leggen op het schap, omdat zij hierna in een UV STERILIZER gaan. Zo kan ook de volgende klant alle brillen en zonnebrillen weer Corona Proof passen. Wij nemen meer tijd na iedere klant om de behandelkamer te desinfecteren. Wij zorgen er bewust voor dat wij duidelijker in het zicht van u als klant de apparatuur reinigen en werken wij met een speciaal spatscherm tijdens de oogmeting. Natuurlijk blijven wij preventief thuis bij verkoudheid, en blijft u thuis als u verkouden bent, koorts, of griepachtige klachten hebt. 

Dus lieve klanten kom gerust langs voor die mooie bril, zonnebril of contactlenzen. Of maak een afspraak via de contactpagina op de website, bellen mag ook 0570-652555. 

CONTACTLENZEN BESTELLEN

Wij doen weer lenscontroles, met de nodige aanpassingen in onze refractie ruimte. Maar het is ook nog steeds mogelijk om de lenzen telefonisch 0570-652555 of via de contactpagina van deze website te bestellen. Geef je geboortedatum en naam door en wij zorgen ervoor dat jouw lenzen thuis bezorgd worden. 

Laten we met elkaar op elkaar letten, ons goed aan alle adviezen houden, zo dragen we allemaal een steentje bij om zo snel mogelijk deze crisis achter ons te laten!

Tot snel! Hermann, Ina en Anita 

lensabo-2

Het Optiek Colmschate lensabonnement

Alle voordelen op een rijtje...

Contactlenzen tegen een gereduceerd tarief

Sluit je een contactlensabonnement af, dan bespaar je per half jaar €10.50 op je pakket. Je kunt een abonnenment afsluiten incl of excl vloeistof. Doordat er veel verschillende soorten zachte contactlenzen zijn, zijn er verschillende prijzen. Kom langs in onze optiekzaak in Deventer en wij vertellen je er alles over. Je betaald altijd per maand vooruit, na 6 maanden controleren wij je ogen en bestellen wij het half jaar pakket. Bij het ophalen betaal je dan niets. Het voordeel is dat je opgesplitst betaald en niet in 1 keer de uitgave hebt. Je hebt al een contactlensabonnement vanaf €13.58 per maand. 

Gratis glazen bij aankoop van een bril naast contactlenzen

Wij adviseren om altijd, naast je lenzen, een bril aan te schaffen. Voor s ’avonds of als je bijvoorbeeld een “bad lens day” hebt of wanneer je lang achter een beeldscherm zit (je knippert dan veel minder, en krijgt snel droge ogen). Bij de aankoop van een bril naast lenzen zijn de enkelvoudige glazen twv €190,= gratis. Wil je ook nog een leuke zonnebril, dan krijg je nog eens 10%korting op je zonnebril! Je kunt de bril en/of zonnebril op ieder moment aanschaffen zolang je lensabonnement loopt.

Vervangende lens en gratis nieuwe lenzen uitproberen

Zitten de contactlenzen niet meer fijn?  Kom langs, wij controleren je ogen en lenzen.  Wanneer we andere lenzen adviseren, kun je ze gratis uitproberen. Lens kwijt of stuk? 2x per half jaar mag je zonder bijbetalen een nieuwe lens bestellen. Voor de controles kun je zo vaak langs komen als je wilt in onze optiekzaak, er is altijd een contactlensspecialist aanwezig.

ContactlenzenContactlenzenZachte contactlenzenZachte contactlenzenHarde contactlenzenHarde contactlenzenMultifocale contactlenzenMultifocale contactlenzenDroge ogenDroge ogenContactlens AbonnementContactlens Abonnement

Voorwaarden

Je sluit het abonnement af voor een periode van ten minste 18 maanden. Je betaald  je contactlens abonnement opgesplitst in 6x, per maand  vooruit dmv een automatische incasso. Wil je binnen de termijn van 18 maanden opzeggen? Dat kan, maar dan betaal je wel alsnog het verschil met de reguliere prijs. Heb je een bril aangeschaft, dan betaal je wanneer je binnen 12 maanden opzegt, alsnog €190,= . Zeg je op tussen de 12 en 18 maanden betaal je alsnog 1glas twv €95,=.

Contactlenzen bestellen tijdens de "Corona crisis"

 

Voor al onze contactlensklanten met een lens abonnement is het nu ook mogelijk om de lenzen telefonisch 0570-652555 of via de contactpagina van deze website te bestellen. Geef je geboortedatum en naam door en wij zorgen ervoor dat jouw lenzen thuis bezorgd worden. Omdat wij nu geen controles kunnen doen, kan het zijn dat je sterkte veranderd is. Blijkt het dat je sterkte is veranderd na de volgende controle (binnen 2 maanden na aanschaf en de corona maatregelen zijn opgeheven) ruilen wij de resterende sets lenzen kosteloos om. Heb je klachten of vragen, wij blijven altijd bereikbaar telefonisch 05702-652555 of via mail. Bij problemen met je lenzen is het altijd belangrijk contact op te nemen.

Laten we met elkaar op elkaar letten, ons goed aan alle adviezen houden, zo dragen we allemaal een steentje bij om zo snel mogelijk deze crisis achter ons te laten, en zien wij elkaar hopelijk snel in goede gezondheid terug!

Hermann, Ina en Anita 

Opticien Deventer Optiek Colmschate

Wij staan voor je klaar

Kies voor echt goede oogzorg en advies, kom eens bij ons binnen lopen en ervaar het zelf. Nu al een vraag, een opmerking of wil je een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op door te bellen, e-mailen, online een afspraak te maken of door het contactformulier in te vullen. We helpen je graag!

0570 652 555 info@optiekcolmschate.nl Online Afspraak /OptiekColmschate Optiek Colmschate

Een Google review schrijven kan via deze link (Google account nodig)

Contactformulier

Laat je gegevens achter en we zullen snel contact met je opnemen.

Wij wijzen u op onze privacyverklaring