Contactlenzen

Succesvol en veilig contactlenzen dragen? Alleen met professionele zorg!

Omdat geen enkel oog hetzelfde is, elke contactlens andere eigenschappen bezit, is het beslist noodzakelijk uw lenzen altijd te laten aanpassen en controleren door een contactlensspecialist.

Uitgebreid oogonderzoek.

Wanneer u nooit eerder contactlenzen hebt gedragen, maken wij met u een afspraak voor een uitgebreid oogonderzoek. Tijdens dit onderzoek meten wij naast de benodigde correctie o.a. de oogdruk, de kromming van uw ogen, de samenstelling van uw traanvocht en de knipperslag (de frequentie waarmee u met uw ogen knippert).
Aan de hand van de verkregen gegevens, adviseren wij u welk type lens voor uw ogen het meest geschikt is. Diverse factoren spelen een rol bij het aanpassen van nieuwe lenzen (o.a. sterkte, cilinder, kromming en lensmateriaal).  Hoewel de keuze voor het type lens grotendeels afhankelijk is van uw oog, kunt u uiteraard altijd een voorkeur uitspreken. Wij kunnen alle soorten lenzen van alle gerenommeerde contactlensleveranciers bestellen. LENSAANPASSING   € 29,50

Instructie

Mocht u nooit eerder lenzen hebben gedragen, dan maken wij met u een 'instructieafspraak' om u te leren hoe u contactlenzen inzet, uithaalt en verzorgt.
 Na de instructie draagt u de lenzen ongeveer een week. Hierna controleren wij uw ogen en de contactlenzen om te zien of wij de sterkte nog moeten aanpassen, de lens goed beweegt (niet te vast of te los zit), of zich op de lenzen niet te veel eiwitaanslag vormt en om te zien of de contactlens voldoende zuurstof doorlaat.
Pas wanneer de contactlens aan alle gestelde eisen voldoet, bestellen wij uw definitieve lenzen. Daarna krijgt u va ons ieder half jaar een oproep voor een lenscontrole.

Lensabonnement, alle voordelen op een rijtje.... 

U kunt bij ons een contactlensabonnement afsluiten. U betaald per half jaar €10.50 minder  dan de reguliere prijs dmv een automatische incasso per maand vooruit. Na 6 maanden controleren wij uw ogen en bestellen wij een halfjaarpakket voor u, bij het ophalen betaald u dan niets.

Bij een abonnement zijn bij aankoop van een bril naast lenzen zijn de glazen gratis .   

2x Per half jaar mag u bij breuk of verlies gratis een vervangende lens bestellen.  Wilt u ook nog en leuke zonnebril, dan krijgt u 10% korting!                                                                                                             

Gratis uitproberen.

Wij bieden u de mogelijkheid een geheel vrijblijvende afspraak te maken. U krijgt dan bij ons de mogelijkheid de contactlenzen een maand gratis uit te proberen. Voor de aanpassing betaald u eenmalig €29.50

Bril naast lenzen.

Wij adviseren om naast de lenzen ook een bril aan te schaffen. Heeft u een lensabonnement? Dan zijn de glazen gratis.