×

Op vrijdag hebben wij nog geen koopavond. Verder hanteren wij onze reguliere openingstijden.

Als optiekzaak heb je een zorgplicht, en zul je moeten kijken hoe je invulling wil gaan geven aan de regels opgesteld door het RIVM. 

Wij gaan nog bewuster om met hygiëne. Bij binnenkomst vragen wij u uw handen te desinfecteren. U mag zoveel brillen passen als u wilt, wel vragen wij u de brillen niet terug te leggen op het schap, omdat zij hierna in een bad gaan met een UV STERILIZER, zodat alle brillen weer Corona Proof gepast kunnen worden door de volgende klant. Wij nemen meer tijd na iedere klant om de behandelkamer te desinfecteren. Wij zorgen er bewust voor dat wij duidelijker in het zicht  van u als klant de apparatuur reinigen en werken wij met een speciaal spatscherm tijdens de oogmeting. Natuurlijk blijven wij preventief thuis bij verkoudheid, en blijft u thuis als u verkouden bent, koorts, of griepachtige klachten hebt. 

Dus lieve klanten kom gerust nog langs voor die mooie bril of contactlenzen. Of maak een afspraak via de contactpagina op de website, bellen mag ook 0570-652555. Eventueel doen wij de deur op slot tijdens de oogmeting, zo kunnen wij in alle rust uw ogen meten en die mooie bril samen met u uitzoeken. 

CONTACTLENZEN BESTELLEN

Wij doen weer lenscontroles, met de nodige aanpassingen in onze refractie ruimte. Maar het is ook nog steeds mogelijk om de lenzen telefonisch 0570-652555 of via de contactpagina van deze website te bestellen. Geef je geboortedatum en naam door en wij zorgen ervoor dat jouw lenzen thuis bezorgd worden. 

Laten we met elkaar op elkaar letten, ons goed aan alle adviezen houden, zo dragen we allemaal een steentje bij om zo snel mogelijk deze crisis achter ons te laten!

Tot snel! Hermann, Ina en Anita 

topafbeelding-contactlenzen-edit

Contactlenzen

Succesvol en veilig contactlenzen dragen? Alleen met professionele zorg!

Omdat geen enkel oog hetzelfde is, elke contactlens andere eigenschappen bezit, is het beslist noodzakelijk uw lenzen altijd te laten aanpassen en  regelmatig te laten controleren door een contactlensspecialist. U kunt bij Optiek Colmschate altijd binnenlopen zonder afspraak! Voor een eerste aanpassing moet u wel even een afspraak maken.

Uitgebreid oogonderzoek

Wanneer u nooit eerder contactlenzen hebt gedragen, maken wij met u een afspraak voor een uitgebreid oogonderzoek. Tijdens dit onderzoek meten wij naast de benodigde correctie o.a. de oogdruk, de kromming van uw ogen, de samenstelling van uw traanvocht en de knipperslag (de frequentie waarmee u met uw ogen knippert). Wij bestellen dan proeflenzen voor u.

ContactlenzenContactlenzenZachte contactlenzenZachte contactlenzenHarde contactlenzenHarde contactlenzenMultifocale contactlenzenMultifocale contactlenzenDroge ogenDroge ogenContactlens AbonnementContactlens Abonnement

Instructie

Mocht u nooit eerder lenzen hebben gedragen, dan maken wij met u een 'instructieafspraak' om u te leren hoe u contactlenzen inzet, uithaalt en verzorgt.
Na de instructie draagt u de lenzen ongeveer een week. Hierna controleren wij uw ogen en de contactlenzen om te zien of wij de sterkte nog moeten aanpassen, de lens goed beweegt (niet te vast of te los zit), of zich op de lenzen niet te veel eiwitaanslag vormt en om te zien of de contactlens voldoende zuurstof doorlaat.
Pas wanneer de contactlens aan alle gestelde eisen voldoet, bestellen wij uw definitieve lenzen. Daarna krijgt u va ons ieder half jaar een oproep voor een lenscontrole.

Zachte contactlenzen zijn er vanaf €6,79 per stuk per maand (bij afsluiten van een abonnement) of €7.50 per stuk regulier.

U kunt bij ons een contactlensabonnement afsluiten klik hier voor alle informatie.

contactlenzen-onder

Wij staan voor je klaar

Kies voor echt goede oogzorg en advies, kom eens bij ons binnen lopen en ervaar het zelf. Nu al een vraag, een opmerking of wil je een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op door te bellen, e-mailen, online een afspraak te maken of door het contactformulier in te vullen. We helpen je graag!

0570 652 555 info@optiekcolmschate.nl Online Afspraak /OptiekColmschate Optiek Colmschate

Een Google review schrijven kan via deze link (Google account nodig)

Contactformulier

Laat je gegevens achter en we zullen snel contact met je opnemen.

Wij wijzen u op onze privacyverklaring