×

Aan al onze klanten en toekomstige klanten, Vanaf 18 mei hanteren wij weer onze reguliere openingstijden. Maandag van 13.00 tot 18.00, dinsdag t/m vrijdag van 9.00-18.00 en zaterdag van 9.00 tot 17.00, vrijdag hebben wij nog geen koopavond. Ook voeren wij alle voorkomende werkzaamheden weer uit. De oogmetingen kunnen wij op een veilige manier doen omdat de gebruikte apparatuur en een speciaal spatscherm een barrière bieden, ook doen wij weer lenscontroles en werken ook hier met een spatscherm en. 

Als optiekzaak heb je een zorgplicht, en zul je moeten kijken hoe je invulling wil gaan geven aan de regels opgesteld door het RIVM. 

Voor ons, wij zijn nog bewuster aan het omgaan met hygiëne. Wij nemen meer tijd na iedere klant om de behandelkamer te ontsmetten. Wij zorgen bewust dat wij duidelijker in het zicht en langzamer apparatuur reinigen in bijzijn van u als klant en werken wij met een speciaal spatscherm tijdens de oogmeting. Natuurlijk blijven wij preventief thuis bij verkoudheid, en blijft u thuis als u verkouden bent, koorts, of griepachtige klachten hebt. Ook schudden wij geen handen en vragen je voor het beginnen met passen van monturen, je handen even te desinfecteren, doen wij ook, alle monturen worden gedesinfecteerd na het passen. 

Dus lieve klanten kom gerust nog langs voor die mooie bril of contactlenzen. Of maak een afspraak via de contactpagina op de website, bellen mag ook 0570-652555. Eventueel doen wij de deur op slot tijdens de oogmeting, zo kunnen wij in alle rust uw ogen meten en die mooie bril samen met u uitzoeken. 

CONTACTLENZEN BESTELLEN

Wij doen weer lenscontroles, met de nodige aanpassingen in onze refractie ruimte. Maar het is ook nog steeds mogelijk om de lenzen telefonisch 0570-652555 of via de contactpagina van deze website te bestellen. Geef je geboortedatum en naam door en wij zorgen ervoor dat jouw lenzen thuis bezorgd worden. 

Laten we met elkaar op elkaar letten, ons goed aan alle adviezen houden, zo dragen we allemaal een steentje bij om zo snel mogelijk deze crisis achter ons te laten, en zien wij elkaar in goede gezondheid terug!

Hermann, Ina en Anita 

topafbeelding-contactlenzen-edit

Contactlenzen

Succesvol en veilig contactlenzen dragen? Alleen met professionele zorg!

Omdat geen enkel oog hetzelfde is, elke contactlens andere eigenschappen bezit, is het beslist noodzakelijk uw lenzen altijd te laten aanpassen en  regelmatig te laten controleren door een contactlensspecialist. U kunt bij Optiek Colmschate altijd binnenlopen zonder afspraak! Voor een eerste aanpassing moet u wel even een afspraak maken.

Uitgebreid oogonderzoek

Wanneer u nooit eerder contactlenzen hebt gedragen, maken wij met u een afspraak voor een uitgebreid oogonderzoek. Tijdens dit onderzoek meten wij naast de benodigde correctie o.a. de oogdruk, de kromming van uw ogen, de samenstelling van uw traanvocht en de knipperslag (de frequentie waarmee u met uw ogen knippert). Wij bestellen dan proeflenzen voor u.

ContactlenzenContactlenzenZachte contactlenzenZachte contactlenzenHarde contactlenzenHarde contactlenzenMultifocale contactlenzenMultifocale contactlenzenDroge ogenDroge ogenContactlens AbonnementContactlens Abonnement

Instructie

Mocht u nooit eerder lenzen hebben gedragen, dan maken wij met u een 'instructieafspraak' om u te leren hoe u contactlenzen inzet, uithaalt en verzorgt.
Na de instructie draagt u de lenzen ongeveer een week. Hierna controleren wij uw ogen en de contactlenzen om te zien of wij de sterkte nog moeten aanpassen, de lens goed beweegt (niet te vast of te los zit), of zich op de lenzen niet te veel eiwitaanslag vormt en om te zien of de contactlens voldoende zuurstof doorlaat.
Pas wanneer de contactlens aan alle gestelde eisen voldoet, bestellen wij uw definitieve lenzen. Daarna krijgt u va ons ieder half jaar een oproep voor een lenscontrole.

Zachte contactlenzen zijn er vanaf €6,79 per stuk per maand (bij afsluiten van een abonnement) of €7.50 per stuk regulier.

U kunt bij ons een contactlensabonnement afsluiten klik hier voor alle informatie.

contactlenzen-onder

Wij staan voor je klaar

Kies voor echt goede oogzorg en advies, kom eens bij ons binnen lopen en ervaar het zelf. Nu al een vraag, een opmerking of wil je een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op door te bellen, e-mailen, online een afspraak te maken of door het contactformulier in te vullen. We helpen je graag!

0570 652 555 info@optiekcolmschate.nl Online Afspraak /OptiekColmschate

Contactformulier

Laat je gegevens achter en we zullen snel contact met je opnemen.

Wij wijzen u op onze privacyverklaring