×

Op maandag 23 en 30 januari 2023 zijn wij gesloten.                                                                                           

 ACTIE TWEEDE SET GLAZEN!

 Nu bij aankoop van een tweede, derde, vierde, vijfde bril of zonnebril*, betaalt u voor iedere volgende set glazen maar €150,=, deze glazen zijn van exact dezelfde topkwaliteit als uw eerste set glazen! Deze aanbieding is geldig voor alle soorten enkelvoudige (onze actieglazen zijn hiervan uitgesloten), multifocale, computer en zonneglazen! 

Dus ook voor glazen van €450,= per stuk, betaalt u voor de tweede set maar €150,=!  

*Vraag naar de voorwaarden. 

topafbeelding-contactlenzen-edit

Contactlenzen

Succesvol en veilig contactlenzen dragen? Alleen met professionele zorg!

Omdat geen enkel oog hetzelfde is, elke contactlens andere eigenschappen bezit, is het beslist noodzakelijk uw lenzen altijd te laten aanpassen en  regelmatig te laten controleren door een contactlensspecialist. U kunt bij Optiek Colmschate altijd binnenlopen zonder afspraak! Voor een eerste aanpassing moet u wel even een afspraak maken.

Uitgebreid oogonderzoek

Wanneer u nooit eerder contactlenzen hebt gedragen, maken wij met u een afspraak voor een uitgebreid oogonderzoek. Tijdens dit onderzoek meten wij naast de benodigde correctie o.a. de oogdruk, de kromming van uw ogen, de samenstelling van uw traanvocht en de knipperslag (de frequentie waarmee u met uw ogen knippert). Wij bestellen dan proeflenzen voor u.

ContactlenzenContactlenzenZachte contactlenzenZachte contactlenzenHarde contactlenzenHarde contactlenzenMultifocale contactlenzenMultifocale contactlenzenDroge ogenDroge ogenContactlens AbonnementContactlens Abonnement

Instructie

Mocht u nooit eerder lenzen hebben gedragen, dan maken wij met u een 'instructieafspraak' om u te leren hoe u contactlenzen inzet, uithaalt en verzorgt.
Na de instructie draagt u de lenzen ongeveer een week. Hierna controleren wij uw ogen en de contactlenzen om te zien of wij de sterkte nog moeten aanpassen, de lens goed beweegt (niet te vast of te los zit), of zich op de lenzen niet te veel eiwitaanslag vormt en om te zien of de contactlens voldoende zuurstof doorlaat.
Pas wanneer de contactlens aan alle gestelde eisen voldoet, bestellen wij uw definitieve lenzen. Daarna krijgt u va ons ieder half jaar een oproep voor een lenscontrole.

Zachte contactlenzen zijn er vanaf €6,79 per stuk per maand (bij afsluiten van een abonnement) of €7.50 per stuk regulier.

U kunt bij ons een contactlensabonnement afsluiten klik hier voor alle informatie.

contactlenzen-onder

Wij staan voor je klaar

Kies voor echt goede oogzorg en advies, kom eens bij ons binnen lopen en ervaar het zelf. Nu al een vraag, een opmerking of wil je een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op door te bellen, e-mailen, online een afspraak te maken of door het contactformulier in te vullen. We helpen je graag!

0570 652 555 info@optiekcolmschate.nl Online Afspraak /OptiekColmschate Optiek Colmschate

Een Google review schrijven kan via deze link (Google account nodig)

Contactformulier

Laat je gegevens achter en we zullen snel contact met je opnemen.

Wij wijzen u op onze privacyverklaring