×

Let op: gewijzigde openingstijden:
Maandag gesloten en geen koopavond. Van dinsdag t/m vrijdag van 9.00-18.00 en zaterdag van 9.00 tot 17.00

Als optiekzaak heb je een zorgplicht, en zul je moeten kijken hoe je invulling wil gaan geven aan de regels opgesteld door het RIVM. 

Wij zijn een "ESSENTIËLE" winkel zoals dat met een mooi woord heet en zijn daarom gewoon geopend MET OF ZONDER AFSRAAK. Wel hanteren wij op dit moment een MAX VAN 4 KLANTEN IN ONZE WINKEL, zodat het geen probleem oplevert om altijd 1,5 afstand te houden en u in alle rust en zo veilig mogelijk geholpen kunt worden. Wij gaan nog bewuster om met hygiëne. Bij binnenkomst vragen wij u uw handen te desinfecteren. Tijdens het passen van de monturen of zonnebrillen hoeft u geen mondkapje te dragen. U mag zoveel brillen passen als u wilt, wel vragen wij u de brillen niet terug te leggen op het schap, omdat zij hierna in een UV STERILIZER gaan. Zo kan ook de volgende klant alle brillen en zonnebrillen weer Corona Proof passen. Wij nemen meer tijd na iedere klant om de behandelkamer te desinfecteren. Wij zorgen er bewust voor dat wij duidelijker in het zicht van u als klant de apparatuur reinigen en werken wij met een speciaal spatscherm tijdens de oogmeting. Natuurlijk blijven wij preventief thuis bij verkoudheid, en blijft u thuis als u verkouden bent, koorts, of griepachtige klachten hebt. 

Dus lieve klanten kom gerust langs voor die mooie bril, zonnebril of contactlenzen. Of maak een afspraak via de contactpagina op de website, bellen mag ook 0570-652555. 

CONTACTLENZEN BESTELLEN

Wij doen weer lenscontroles, met de nodige aanpassingen in onze refractie ruimte. Maar het is ook nog steeds mogelijk om de lenzen telefonisch 0570-652555 of via de contactpagina van deze website te bestellen. Geef je geboortedatum en naam door en wij zorgen ervoor dat jouw lenzen thuis bezorgd worden. 

Laten we met elkaar op elkaar letten, ons goed aan alle adviezen houden, zo dragen we allemaal een steentje bij om zo snel mogelijk deze crisis achter ons te laten!

Tot snel! Hermann, Ina en Anita 

zonneglazen

Zonneglazen op sterkte voor iedereen

Ray ban met originele glazen, glazen met een spiegelcoating of een standaard zonneglas

U bent brildragend en wilt graag een mooie zonnebril? 80% van onze zonnebrillen kunnen wij op sterkte maken. In de door u gewenste kleur. U heeft bijvoorbeeld een mooie CHANEL of Ray ban zonnebril gezien? Wij kunnen deze glazen in uw sterkte in exact dezelfde kleur als het origineel laten maken. Alle zonneglazen worden geleverd met 100% UV bescherming. De standaard zonneglazen zijn verkrijgbaar vanaf €25,= per stuk, u heeft hierbij keuze uit 3 verschillende kleuren, natuurlijk zijn er ook heel veel andere kleuren verkrijgbaar, glazen met degrade of spiegelcoating!    

RAY-BAN ZONNEBRIL OP STERKTE

De Ray ban zonnebril is nu ook verkrijgbaar met originele Ray ban zonneglazen op sterkte! Met Rayban logo links boven in het glas! Kom langs en wij informeren u over alle mogelijkheden.

Enkelvoudige glazenEnkelvoudige glazenMultifocale glazenMultifocale glazenComputerglazenComputerglazenZonneglazenZonneglazenRoad glazenRoad glazenTips schoonmaken brillenglazenTips schoonmaken brillenglazen

POLARISERENDE ZONNEGLAZEN, GEEN LAST MEER VAN SCHITTERINGEN

Glazen met een polarisatiefilter nemen vervelende schitteringen weg. Die schittering wordt door gepolariseerde glazen gefilterd, waardoor u een prettiger en beter zicht heeft. Denk maar aan het reflecterende zonlicht dat op het water schijnt, of op een ondergrond zoals lak of glas. Een zonnebril met gepolariseerde glazen geeft rust aan uw ogen. Ook voor u vakantie naar de wintersport zijn de gepolariseerde glazen een aanrader. Deze glazen zijn verkrijgbaar vanaf €68,= per stuk! Wilt u meer weten over de gepolariseerde glazen, in onze winkel laten wij u graag zien hoe dit glas werkt en vertellen u er alles over.                                                                                                                                                                                                    

SUN CONTRAST ZONNEGLAZEN, ALTIJD PERFECT ZICHT

Een goed zonneglas beschermt uw ogen tegen UV-straling. SUNCONTRAST -zonneglazen doen nog meer: ze bieden u ook bij fel of diffuus licht een contrastverhogend zicht.
Zonlicht heeft de vervelende eigenschap contrasten niet goed genoeg weer te geven. Daglicht bezit een hoog percentage strooilicht. Dit legt een sluier over de andere kleuren en het leidt tot contrastarm zicht. SUNCONTRAST zorgt voor een optimale filtering van de blauwe lichtstraling. Voorwerpen zien er contrastrijk uit, kleuren en details worden Oranje: ideaal voor sporten en vrijetijdsactiviteiten. Corrigeert snelle licht- en schaduwveranderingen, geeft een grote scherptediepte; ook bij diffuus licht nauwkeurige detailweergave. SUNCONTRAST zonneglazen op sterkte zijn verkrijgbaar vanaf €51,= per stuk. 

Gepolariseerd

Wij staan voor je klaar

Kies voor echt goede oogzorg en advies, kom eens bij ons binnen lopen en ervaar het zelf. Nu al een vraag, een opmerking of wil je een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op door te bellen, e-mailen, online een afspraak te maken of door het contactformulier in te vullen. We helpen je graag!

0570 652 555 info@optiekcolmschate.nl Online Afspraak /OptiekColmschate Optiek Colmschate

Een Google review schrijven kan via deze link (Google account nodig)

Contactformulier

Laat je gegevens achter en we zullen snel contact met je opnemen.

Wij wijzen u op onze privacyverklaring