×

Op maandag 23 en 30 januari 2023 zijn wij gesloten.                                                                                           

 ACTIE TWEEDE SET GLAZEN!

 Nu bij aankoop van een tweede, derde, vierde, vijfde bril of zonnebril*, betaalt u voor iedere volgende set glazen maar €150,=, deze glazen zijn van exact dezelfde topkwaliteit als uw eerste set glazen! Deze aanbieding is geldig voor alle soorten enkelvoudige (onze actieglazen zijn hiervan uitgesloten), multifocale, computer en zonneglazen! 

Dus ook voor glazen van €450,= per stuk, betaalt u voor de tweede set maar €150,=!  

*Vraag naar de voorwaarden. 

zonneglazen

Zonneglazen op sterkte voor iedereen

Ray ban met originele glazen, glazen met een spiegelcoating of een standaard zonneglas

U bent brildragend en wilt graag een mooie zonnebril? 80% van onze zonnebrillen kunnen wij op sterkte maken. In de door u gewenste kleur. U heeft bijvoorbeeld een mooie CHANEL of Ray ban zonnebril gezien? Wij kunnen deze glazen in uw sterkte in exact dezelfde kleur als het origineel laten maken. Alle zonneglazen worden geleverd met 100% UV bescherming. De standaard zonneglazen zijn verkrijgbaar vanaf €35,= per stuk, bij aankoop van een complete zonnebril op sterkte, u heeft hierbij keuze uit 3 verschillende kleuren, natuurlijk zijn er ook heel veel andere kleuren verkrijgbaar, glazen met degrade of spiegelcoating! Multifocale zonneglazen zijn al verkrijgbaar vanaf €110,= per stuk bij aankoop van een complete zonnebril op sterkte. 

RAY-BAN ZONNEBRIL OP STERKTE

De Ray ban zonnebril is nu ook verkrijgbaar met originele Ray ban zonneglazen op sterkte! Met Rayban logo links boven in het glas! Kom langs en wij informeren u over alle mogelijkheden.

Enkelvoudige glazenEnkelvoudige glazenMultifocale glazenMultifocale glazenComputerglazenComputerglazenZonneglazenZonneglazenRoad glazenRoad glazenTips schoonmaken brillenglazenTips schoonmaken brillenglazen

POLARISERENDE ZONNEGLAZEN, GEEN LAST MEER VAN SCHITTERINGEN

Glazen met een polarisatiefilter nemen vervelende schitteringen weg. Die schittering wordt door gepolariseerde glazen gefilterd, waardoor u een prettiger en beter zicht heeft. Denk maar aan het reflecterende zonlicht dat op het water schijnt, of op een ondergrond zoals lak of glas. Een zonnebril met gepolariseerde glazen geeft rust aan uw ogen. Ook voor u vakantie naar de wintersport zijn de gepolariseerde glazen een aanrader. Deze glazen zijn verkrijgbaar vanaf €75,= per stuk! Wilt u meer weten over de gepolariseerde glazen, in onze winkel laten wij u graag zien hoe dit glas werkt en vertellen u er alles over.                                                                                                                                                                                                    

SUN CONTRAST ZONNEGLAZEN, ALTIJD PERFECT ZICHT

Een goed zonneglas beschermt uw ogen tegen UV-straling. SUNCONTRAST zonneglazen doen nog meer: ze bieden u ook bij fel of diffuus licht een contrast verhogend zicht.
Zonlicht heeft de vervelende eigenschap contrasten niet goed genoeg weer te geven. Daglicht bezit een hoog percentage strooilicht. Dit legt een sluier over de andere kleuren en het leidt tot contrastarm zicht. SUNCONTRAST zorgt voor een optimale filtering van de blauwe lichtstraling. Voorwerpen zien er contrastrijk uit, kleuren en details worden Oranje: ideaal voor sporten en vrijetijdsactiviteiten. Corrigeert snelle licht- en schaduwveranderingen, geeft een grote scherptediepte; ook bij diffuus licht nauwkeurige detailweergave. SUNCONTRAST zonneglazen op sterkte zijn verkrijgbaar vanaf €51,= per stuk. 

Gepolariseerd

Wij staan voor je klaar

Kies voor echt goede oogzorg en advies, kom eens bij ons binnen lopen en ervaar het zelf. Nu al een vraag, een opmerking of wil je een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op door te bellen, e-mailen, online een afspraak te maken of door het contactformulier in te vullen. We helpen je graag!

0570 652 555 info@optiekcolmschate.nl Online Afspraak /OptiekColmschate Optiek Colmschate

Een Google review schrijven kan via deze link (Google account nodig)

Contactformulier

Laat je gegevens achter en we zullen snel contact met je opnemen.

Wij wijzen u op onze privacyverklaring