×

Op maandag 23 en 30 januari 2023 zijn wij gesloten.                                                                                           

 ACTIE TWEEDE SET GLAZEN!

 Nu bij aankoop van een tweede, derde, vierde, vijfde bril of zonnebril*, betaalt u voor iedere volgende set glazen maar €150,=, deze glazen zijn van exact dezelfde topkwaliteit als uw eerste set glazen! Deze aanbieding is geldig voor alle soorten enkelvoudige (onze actieglazen zijn hiervan uitgesloten), multifocale, computer en zonneglazen! 

Dus ook voor glazen van €450,= per stuk, betaalt u voor de tweede set maar €150,=!  

*Vraag naar de voorwaarden. 

schoonmaaktips-boven

Do's en don’ts voor het onderhoud van uw bril en glazen…..

Alle do's en don'ts op een rij....

U wilt natuurlijk zo lang mogelijk plezier hebben van uw nieuwe bril, daarom is het erg belangrijk om op de juiste manier om te gaan met uw bril en glazen. Op deze pagina vindt u alle belangrijke do’s maar vooral ook de dont’s op een rij…..

Enkelvoudige glazenEnkelvoudige glazenMultifocale glazenMultifocale glazenComputerglazenComputerglazenZonneglazenZonneglazenRoad glazenRoad glazenTips schoonmaken brillenglazenTips schoonmaken brillenglazen

DO'S

  • De brillen spray met doekje die u bij uw bril heeft gekregen mag u zo vaak gebruiken als u wilt. Is het flesje leeg? U mag hem onbeperkt gratis komen bijvullen. Bent u nog geen klant bij ons? Voor eenmalig €7.95 koopt u bij ons een flesje en doekje. Het flesje mag u daarna onbeperkt komen navullen.
  • De bril mag onder de kraan worden afgespoeld met lauw warm water, u mag een beetje afwasmiddel gebruiken, dit ontvet. Afdrogen met een schone theedoek of microvezel doek.
  • Spiritus ontvet ook goed.
  • Wordt de bril vies op plaatsen waar u niet bij komt? Kom dan langs, wij doen hem in een ultrason bad, en al het vuil wordt verwijderd.
  • Wen uzelf aan wanneer u de bril niet draagt, hem in de bijbehorende etui te bewaren, u voorkomt hiermee beschadigingen aan uw montuur en glazen.

DON'TS

  • Reinig uw glazen nooit met vochtige papieren brillendoekjes die overal te koop zijn, deze bevatten houtvezels die uw glazen en coating beschadigen.
  • Hetzelfde geldt voor keukenrol, papieren zakdoekjes en toiletpapier.
  • Houd uw bril nooit onder heet water en voorkom extreme temperatuurwisselingen, zoals op een zonnige dag in de auto, of in de sauna. Er kunnen hierdoor barstjes in de coating ontstaan.
  • Leg uw bril nooit met de bolle kant van de glazen naar beneden, hierdoor kunnen krasjes ontstaan.
  • Agressieve stoffen kunnen zowel de glazen als het montuur blijvend beschadigen. Vermijd daarom direct contact met aceton, ether, lijm, parfum en haarspray. Ook zweet kan schadelijk zijn, de keuze van het juiste montuur is daarom erg belangrijk
schoonmaaktips-onder

Wij staan voor je klaar

Kies voor echt goede oogzorg en advies, kom eens bij ons binnen lopen en ervaar het zelf. Nu al een vraag, een opmerking of wil je een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op door te bellen, e-mailen, online een afspraak te maken of door het contactformulier in te vullen. We helpen je graag!

0570 652 555 info@optiekcolmschate.nl Online Afspraak /OptiekColmschate Optiek Colmschate

Een Google review schrijven kan via deze link (Google account nodig)

Contactformulier

Laat je gegevens achter en we zullen snel contact met je opnemen.

Wij wijzen u op onze privacyverklaring