×

Aan al onze klanten en toekomstige klanten, Vanaf 18 mei hanteren wij weer onze reguliere openingstijden. Maandag van 13.00 tot 18.00, dinsdag t/m vrijdag van 9.00-18.00 en zaterdag van 9.00 tot 17.00, vrijdag hebben wij nog geen koopavond. Ook voeren wij alle voorkomende werkzaamheden weer uit. De oogmetingen kunnen wij op een veilige manier doen omdat de gebruikte apparatuur en een speciaal spatscherm een barrière bieden, ook doen wij weer lenscontroles en werken ook hier met een spatscherm en. 

Als optiekzaak heb je een zorgplicht, en zul je moeten kijken hoe je invulling wil gaan geven aan de regels opgesteld door het RIVM. 

Voor ons, wij zijn nog bewuster aan het omgaan met hygiëne. Wij nemen meer tijd na iedere klant om de behandelkamer te ontsmetten. Wij zorgen bewust dat wij duidelijker in het zicht en langzamer apparatuur reinigen in bijzijn van u als klant en werken wij met een speciaal spatscherm tijdens de oogmeting. Natuurlijk blijven wij preventief thuis bij verkoudheid, en blijft u thuis als u verkouden bent, koorts, of griepachtige klachten hebt. Ook schudden wij geen handen en vragen je voor het beginnen met passen van monturen, je handen even te desinfecteren, doen wij ook, alle monturen worden gedesinfecteerd na het passen. 

Dus lieve klanten kom gerust nog langs voor die mooie bril of contactlenzen. Of maak een afspraak via de contactpagina op de website, bellen mag ook 0570-652555. Eventueel doen wij de deur op slot tijdens de oogmeting, zo kunnen wij in alle rust uw ogen meten en die mooie bril samen met u uitzoeken. 

CONTACTLENZEN BESTELLEN

Wij doen weer lenscontroles, met de nodige aanpassingen in onze refractie ruimte. Maar het is ook nog steeds mogelijk om de lenzen telefonisch 0570-652555 of via de contactpagina van deze website te bestellen. Geef je geboortedatum en naam door en wij zorgen ervoor dat jouw lenzen thuis bezorgd worden. 

Laten we met elkaar op elkaar letten, ons goed aan alle adviezen houden, zo dragen we allemaal een steentje bij om zo snel mogelijk deze crisis achter ons te laten, en zien wij elkaar in goede gezondheid terug!

Hermann, Ina en Anita 

schoonmaaktips-boven

Do's en don’ts voor het onderhoud van uw bril en glazen…..

Alle do's en don'ts op een rij....

U wilt natuurlijk zo lang mogelijk plezier hebben van uw nieuwe bril, daarom is het erg belangrijk om op de juiste manier om te gaan met uw bril en glazen. Op deze pagina vindt u alle belangrijke do’s maar vooral ook de dont’s op een rij…..

Enkelvoudige glazenEnkelvoudige glazenMultifocale glazenMultifocale glazenComputerglazenComputerglazenZonneglazenZonneglazenRoad glazenRoad glazenTips schoonmaken brillenglazenTips schoonmaken brillenglazen

DO'S

  • De brillen spray met doekje die u bij uw bril heeft gekregen mag u zo vaak gebruiken als u wilt. Is het flesje leeg? U mag hem onbeperkt gratis komen bijvullen. Bent u nog geen klant bij ons? Voor eenmalig €7.95 koopt u bij ons een flesje en doekje. Het flesje mag u daarna onbeperkt komen navullen.
  • De bril mag onder de kraan worden afgespoeld met lauw warm water, u mag een beetje afwasmiddel gebruiken, dit ontvet. Afdrogen met een schone theedoek of microvezel doek.
  • Spiritus ontvet ook goed.
  • Wordt de bril vies op plaatsen waar u niet bij komt? Kom dan langs, wij doen hem in een ultrason bad, en al het vuil wordt verwijderd.
  • Wen uzelf aan wanneer u de bril niet draagt, hem in de bijbehorende etui te bewaren, u voorkomt hiermee beschadigingen aan uw montuur en glazen.

DON'TS

  • Reinig uw glazen nooit met vochtige papieren brillendoekjes die overal te koop zijn, deze bevatten houtvezels die uw glazen en coating beschadigen.
  • Hetzelfde geldt voor keukenrol, papieren zakdoekjes en toiletpapier.
  • Houd uw bril nooit onder heet water en voorkom extreme temperatuurwisselingen, zoals op een zonnige dag in de auto, of in de sauna. Er kunnen hierdoor barstjes in de coating ontstaan.
  • Leg uw bril nooit met de bolle kant van de glazen naar beneden, hierdoor kunnen krasjes ontstaan.
  • Agressieve stoffen kunnen zowel de glazen als het montuur blijvend beschadigen. Vermijd daarom direct contact met aceton, ether, lijm, parfum en haarspray. Ook zweet kan schadelijk zijn, de keuze van het juiste montuur is daarom erg belangrijk
schoonmaaktips-onder

Wij staan voor je klaar

Kies voor echt goede oogzorg en advies, kom eens bij ons binnen lopen en ervaar het zelf. Nu al een vraag, een opmerking of wil je een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op door te bellen, e-mailen, online een afspraak te maken of door het contactformulier in te vullen. We helpen je graag!

0570 652 555 info@optiekcolmschate.nl Online Afspraak /OptiekColmschate

Contactformulier

Laat je gegevens achter en we zullen snel contact met je opnemen.

Wij wijzen u op onze privacyverklaring