road-glazen

Goed zicht, veilige reis!

Veilig op weg! Daarom heeft RODENSTOCK brillenglazen ontwikkeld waarmee je met een gerust gevoel de weg op gaat. Voel je veilig in het donker, wanneer je last hebt van verblindende lichten, tijdens druk wegverkeer of bij slechte weersomstandigheden.
Rodenstock ROAD is de oplossing. Met de speciaal ontwikkelde enkelvoudige en multifocale brillenglazen bent u perfect uitgerust. 

Enkelvoudige glazenEnkelvoudige glazenMultifocale glazenMultifocale glazenComputerglazenComputerglazenZonneglazenZonneglazenRoad glazenRoad glazenTips schoonmaken brillenglazenTips schoonmaken brillenglazen

Auto rijden in het donker

Veel automobilisten voelen zich onzeker als ze in het donker of bij slechte zichtomstandigheden rijden of worden verblind als ze in het donker rijden. In het donker verwijden de pupillen zich en worden lichtstralen op een andere manier gebroken, waardoor wazig beeld ontstaat. Met het RODENSTOCK ROAD glas wordt dit effect herkend en gecorrigeerd. Ook hinderlijk lichtreflecties, bijv  van wegverlichting of natte wegen worden merkbaar gereduceerd. 

Overdag zorgt het verbeterde contrast voor ontspannen autorijden.

Nieuwsgierig of dit glas iets voor u is? In onze optiekzaak kunt u het verblijvend uit proberen!

roadglazen-onder

Wij staan voor je klaar

Kies voor echt goede oogzorg en advies, kom eens bij ons binnen lopen en ervaar het zelf. Nu al een vraag, een opmerking of wil je een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op door te bellen, e-mailen, online een afspraak te maken of door het contactformulier in te vullen. We helpen je graag!

0570 652 555 info@optiekcolmschate.nl Online Afspraak /OptiekColmschate

Contactformulier

Laat je gegevens achter en we zullen snel contact met je opnemen.

Wij wijzen u op onze privacyverklaring