×

Op maandag 23 en 30 januari 2023 zijn wij gesloten.                                                                                           

 ACTIE TWEEDE SET GLAZEN!

 Nu bij aankoop van een tweede, derde, vierde, vijfde bril of zonnebril*, betaalt u voor iedere volgende set glazen maar €150,=, deze glazen zijn van exact dezelfde topkwaliteit als uw eerste set glazen! Deze aanbieding is geldig voor alle soorten enkelvoudige (onze actieglazen zijn hiervan uitgesloten), multifocale, computer en zonneglazen! 

Dus ook voor glazen van €450,= per stuk, betaalt u voor de tweede set maar €150,=!  

*Vraag naar de voorwaarden. 

multifocale-glazen-boven

Multifocale glazen voor elke situatie

Wij horen in onze zaak vaak allerlei vooroordelen over multifocale glazen. De slechte ervaringen met multifocale glazen komen vaak voort uit een verkeerd advies, een foute montuur keuze, maar ook doordat de multifocale glazen niet op maat gemaakt zijn. Niet elk multifocale bril is bruikbaar voor iedere situatie. Bent u bijvoorbeeld vrachtwagenchauffeur dan zult u een heel ander multifocaal glas nodig hebben dan iemand die heel veel leest. Bij het aanpassen van een multifocaal glas is het dan ook erg belangrijk dat men goed luistert naar de wensen van de klant.

Enkelvoudige glazenEnkelvoudige glazenMultifocale glazenMultifocale glazenComputerglazenComputerglazenZonneglazenZonneglazenRoad glazenRoad glazenTips schoonmaken brillenglazenTips schoonmaken brillenglazen

Goedkope multifocale glazen?

Wij krijgen vaak de vraag waarom multifocale glazen bij de grote ketens goedkoper zijn. Het antwoord hierop is eenvoudig, de glazen zijn van mindere kwaliteit en worden massaal geproduceerd en zullen dus nooit maatwerk zijn. Wij van Optiek Colmschate willen juist een zo optimaal mogelijk zicht voor u. Omdat aan de buitenkant niet te zien is of het een standaard of op maat gemaakt glas is ziet alleen degene die door het glas kijkt het verschil. Wij bieden een uitgebreid aanbod aan multifocale glazen van de gerenommeerde glasleveranciers zoals Rodenstock, Essilor, Zeiss en Hoya. Van multifocale glazen volgens beproefde productiemethodes tot multifocale glazen op maat die helemaal op uw persoonlijke draag en kijkgewoontes zijn afgestemd. Deze multifocale glazen vragen om specifieke kennis en zijn daarom alleen verkrijgbaar bij de zelfstandige opticiens.     

Multifocale glazen zijn maatwerk

Multifocale glazen zijn glazen waar verschillende afstanden in worden verwerkt, dus van dichtbij tot veraf. Hoe vaak het glas bewerkt is bepaalt uiteindelijk de prijs van een multifocale bril. Hoe goedkoper het glas hoe meer vertekening in het glas aan de zijkant. Ook is het leesgedeelte in deze glazen heel smal, waardoor u veel meer moet zoeken om scherp te stellen(zie foto links onder). Het is dus essentieel dat u zich goed laat adviseren voordat u een multifocale bril koopt. Wij van Optiek Colmschate zijn gespecialiseerd in het verwezenlijken van uw multifocale wensen. Komt u eens langs in onze optiekzaak in Deventer voor geheel vrijblijvend advies. Wij zullen samen met u het multifocale glas vinden dat het beste bij uw situatie past. 

multifocale-glazen-onder

Wij staan voor je klaar

Kies voor echt goede oogzorg en advies, kom eens bij ons binnen lopen en ervaar het zelf. Nu al een vraag, een opmerking of wil je een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op door te bellen, e-mailen, online een afspraak te maken of door het contactformulier in te vullen. We helpen je graag!

0570 652 555 info@optiekcolmschate.nl Online Afspraak /OptiekColmschate Optiek Colmschate

Een Google review schrijven kan via deze link (Google account nodig)

Contactformulier

Laat je gegevens achter en we zullen snel contact met je opnemen.

Wij wijzen u op onze privacyverklaring