×

Aan al onze klanten en toekomstige klanten, Vanaf 18 mei hanteren wij weer onze reguliere openingstijden. Maandag van 13.00 tot 18.00, dinsdag t/m vrijdag van 9.00-18.00 en zaterdag van 9.00 tot 17.00, vrijdag hebben wij nog geen koopavond. Ook voeren wij alle voorkomende werkzaamheden weer uit. De oogmetingen kunnen wij op een veilige manier doen omdat de gebruikte apparatuur en een speciaal spatscherm een barrière bieden, ook doen wij weer lenscontroles en werken ook hier met een spatscherm en. 

Als optiekzaak heb je een zorgplicht, en zul je moeten kijken hoe je invulling wil gaan geven aan de regels opgesteld door het RIVM. 

Voor ons, wij zijn nog bewuster aan het omgaan met hygiëne. Wij nemen meer tijd na iedere klant om de behandelkamer te ontsmetten. Wij zorgen bewust dat wij duidelijker in het zicht en langzamer apparatuur reinigen in bijzijn van u als klant en werken wij met een speciaal spatscherm tijdens de oogmeting. Natuurlijk blijven wij preventief thuis bij verkoudheid, en blijft u thuis als u verkouden bent, koorts, of griepachtige klachten hebt. Ook schudden wij geen handen en vragen je voor het beginnen met passen van monturen, je handen even te desinfecteren, doen wij ook, alle monturen worden gedesinfecteerd na het passen. 

Dus lieve klanten kom gerust nog langs voor die mooie bril of contactlenzen. Of maak een afspraak via de contactpagina op de website, bellen mag ook 0570-652555. Eventueel doen wij de deur op slot tijdens de oogmeting, zo kunnen wij in alle rust uw ogen meten en die mooie bril samen met u uitzoeken. 

CONTACTLENZEN BESTELLEN

Wij doen weer lenscontroles, met de nodige aanpassingen in onze refractie ruimte. Maar het is ook nog steeds mogelijk om de lenzen telefonisch 0570-652555 of via de contactpagina van deze website te bestellen. Geef je geboortedatum en naam door en wij zorgen ervoor dat jouw lenzen thuis bezorgd worden. 

Laten we met elkaar op elkaar letten, ons goed aan alle adviezen houden, zo dragen we allemaal een steentje bij om zo snel mogelijk deze crisis achter ons te laten, en zien wij elkaar in goede gezondheid terug!

Hermann, Ina en Anita 

multifocale-glazen-boven

Multifocale glazen voor elke situatie

Wij horen in onze zaak vaak allerlei vooroordelen over multifocale glazen. De slechte ervaringen met multifocale glazen komen vaak voort uit een verkeerd advies, een foute montuur keuze, maar ook doordat de multifocale glazen niet op maat gemaakt zijn. Niet elk multifocale bril is bruikbaar voor iedere situatie. Bent u bijvoorbeeld vrachtwagenchauffeur dan zult u een heel ander multifocaal glas nodig hebben dan iemand die heel veel leest. Bij het aanpassen van een multifocaal glas is het dan ook erg belangrijk dat men goed luistert naar de wensen van de klant.

Enkelvoudige glazenEnkelvoudige glazenMultifocale glazenMultifocale glazenComputerglazenComputerglazenZonneglazenZonneglazenRoad glazenRoad glazenTips schoonmaken brillenglazenTips schoonmaken brillenglazen

Goedkope multifocale glazen?

Wij krijgen vaak de vraag waarom multifocale glazen bij de grote ketens goedkoper zijn. Het antwoord hierop is eenvoudig, de glazen zijn van mindere kwaliteit en worden massaal geproduceerd en zullen dus nooit maatwerk zijn. Wij van Optiek Colmschate willen juist een zo optimaal mogelijk zicht voor u. Omdat aan de buitenkant niet te zien is of het een standaard of op maat gemaakt glas is ziet alleen degene die door het glas kijkt het verschil. Wij bieden een uitgebreid aanbod aan multifocale glazen van de gerenommeerde glasleveranciers zoals Rodenstock, Essilor, Zeiss en Hoya. Van multifocale glazen volgens beproefde productiemethodes tot multifocale glazen op maat die helemaal op uw persoonlijke draag en kijkgewoontes zijn afgestemd. Deze multifocale glazen vragen om specifieke kennis en zijn daarom alleen verkrijgbaar bij de zelfstandige opticiens.     

Multifocale glazen zijn maatwerk

Multifocale glazen zijn glazen waar verschillende afstanden in worden verwerkt, dus van dichtbij tot veraf. Hoe vaak het glas bewerkt is bepaalt uiteindelijk de prijs van een multifocale bril. Hoe goedkoper het glas hoe meer vertekening in het glas aan de zijkant. Ook is het leesgedeelte in deze glazen heel smal, waardoor u veel meer moet zoeken om scherp te stellen(zie foto links onder). Het is dus essentieel dat u zich goed laat adviseren voordat u een multifocale bril koopt. Wij van Optiek Colmschate zijn gespecialiseerd in het verwezenlijken van uw multifocale wensen. Komt u eens langs in onze optiekzaak in Deventer voor geheel vrijblijvend advies. Wij zullen samen met u het multifocale glas vinden dat het beste bij uw situatie past. 

multifocale-glazen-onder

Wij staan voor je klaar

Kies voor echt goede oogzorg en advies, kom eens bij ons binnen lopen en ervaar het zelf. Nu al een vraag, een opmerking of wil je een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op door te bellen, e-mailen, online een afspraak te maken of door het contactformulier in te vullen. We helpen je graag!

0570 652 555 info@optiekcolmschate.nl Online Afspraak /OptiekColmschate

Contactformulier

Laat je gegevens achter en we zullen snel contact met je opnemen.

Wij wijzen u op onze privacyverklaring