×

Op maandag 23 en 30 januari 2023 zijn wij gesloten.                                                                                           

 ACTIE TWEEDE SET GLAZEN!

 Nu bij aankoop van een tweede, derde, vierde, vijfde bril of zonnebril*, betaalt u voor iedere volgende set glazen maar €150,=, deze glazen zijn van exact dezelfde topkwaliteit als uw eerste set glazen! Deze aanbieding is geldig voor alle soorten enkelvoudige (onze actieglazen zijn hiervan uitgesloten), multifocale, computer en zonneglazen! 

Dus ook voor glazen van €450,= per stuk, betaalt u voor de tweede set maar €150,=!  

*Vraag naar de voorwaarden. 

sportbrillen-onder

GLAS OF KUNSTSTOF

Tegenwoordig worden 95% van de brillen met kunststof glazen gemaakt. Vroeger werd er vaker voor echt glas gekozen omdat glas niet kraste en daarom gebruiksvriendelijker zou zijn. Eén van de grootste problemen met echt glas is dat als je de bril laat vallen, het glas stuk is. Bij een kunststof glas ontstaan er alleen krassen. Een ander voordeel van kunststof glazen is dat ze veel lichter zijn. Door gemoderniseerde productietechnieken en steeds beter wordende coating zien we de kunststof glazen tegenwoordig in bijna iedere bril.

Enkelvoudige glazenEnkelvoudige glazenMultifocale glazenMultifocale glazenComputerglazenComputerglazenZonneglazenZonneglazenRoad glazenRoad glazenTips schoonmaken brillenglazenTips schoonmaken brillenglazen

ONTSPIEGELING EN ANTI KRASLAAG

Aan de voorkant van het glas zorgt een ontspiegeling ervoor dat de ogen beter te zien zijn. Aangebracht aan de achterzijde van het glas zorgt het voor een rustig en helder beeld zonder hinderlijke reflecties. Ook hier weer veel verschillende soorten en kwaliteit.    

Om het krassen te voorkomen wordt het kunststof glas voorzien van een extra hardingslaag. Zo’n laag kan ook waterafstotend zijn zodat druppels er makkelijker vanaf rollen waardoor uw zicht minder belemmerd wordt. De kwaliteit van die coatingen kan aanzienlijk verschillen en bij goedkope glazen soms te wensen overlaten, dus snel los laten. Sommige glazen kunnen zelfs niet van bepaalde coatings voorzien worden. Wij van Optiek Colmschate verkopen alleen glazen van de gerenommeerde  glasleveranciers, zoals Rodenstock, hier krijgt u dan ook 2 tot 3 jaar (afhankelijk van het glas) garantie op de coating. 

VET- EN VUILWERDENDE COATING

De coatings van de betere glazen beschermen niet alleen tegen krassen, maar zijn ook anti vet en vuil. Want zeg nou zelf, niets is zo vervelend als dat eeuwige gepoetst. Dankzij de allernieuwste generatie van coating worden uw brillenglazen minder snel vet en vuil. Hierdoor heeft u beter zicht en hoeft u minder te poetsen. De glazen met blauwfilter hebben een extra laag tegen het krassen en zijn waterafstotend en antistatisch.

topfoto-enkelvoudige-glazen

Wij staan voor je klaar

Kies voor echt goede oogzorg en advies, kom eens bij ons binnen lopen en ervaar het zelf. Nu al een vraag, een opmerking of wil je een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op door te bellen, e-mailen, online een afspraak te maken of door het contactformulier in te vullen. We helpen je graag!

0570 652 555 info@optiekcolmschate.nl Online Afspraak /OptiekColmschate Optiek Colmschate

Een Google review schrijven kan via deze link (Google account nodig)

Contactformulier

Laat je gegevens achter en we zullen snel contact met je opnemen.

Wij wijzen u op onze privacyverklaring