×

Let op: gewijzigde openingstijden:
Wij hebben nog geen koopavond. Verder hanteren wij weer onze normale openingstijden!

Als optiekzaak heb je een zorgplicht, en zul je moeten kijken hoe je invulling wil gaan geven aan de regels opgesteld door het RIVM. 

Wij zijn een "ESSENTIËLE" winkel zoals dat met een mooi woord heet en zijn daarom gewoon geopend MET OF ZONDER AFSRAAK. Wel hanteren wij op dit moment een MAX VAN 4 KLANTEN IN ONZE WINKEL, zodat het geen probleem oplevert om altijd 1,5 afstand te houden en u in alle rust en zo veilig mogelijk geholpen kunt worden. Wij gaan nog bewuster om met hygiëne. Bij binnenkomst vragen wij u uw handen te desinfecteren. Tijdens het passen van de monturen of zonnebrillen hoeft u geen mondkapje te dragen. U mag zoveel brillen passen als u wilt, wel vragen wij u de brillen niet terug te leggen op het schap, omdat zij hierna in een UV STERILIZER gaan. Zo kan ook de volgende klant alle brillen en zonnebrillen weer Corona Proof passen. Wij nemen meer tijd na iedere klant om de behandelkamer te desinfecteren. Wij zorgen er bewust voor dat wij duidelijker in het zicht van u als klant de apparatuur reinigen en werken wij met een speciaal spatscherm tijdens de oogmeting. Natuurlijk blijven wij preventief thuis bij verkoudheid, en blijft u thuis als u verkouden bent, koorts, of griepachtige klachten hebt. 

Dus lieve klanten kom gerust langs voor die mooie bril, zonnebril of contactlenzen. Of maak een afspraak via de contactpagina op de website, bellen mag ook 0570-652555. 

CONTACTLENZEN BESTELLEN

Wij doen weer lenscontroles, met de nodige aanpassingen in onze refractie ruimte. Maar het is ook nog steeds mogelijk om de lenzen telefonisch 0570-652555 of via de contactpagina van deze website te bestellen. Geef je geboortedatum en naam door en wij zorgen ervoor dat jouw lenzen thuis bezorgd worden. 

Laten we met elkaar op elkaar letten, ons goed aan alle adviezen houden, zo dragen we allemaal een steentje bij om zo snel mogelijk deze crisis achter ons te laten!

Tot snel! Hermann, Ina en Anita 

sportbrillen-onder

GLAS OF KUNSTSTOF

Tegenwoordig worden 95% van de brillen met kunststof glazen gemaakt. Vroeger werd er vaker voor echt glas gekozen omdat glas niet kraste en daarom gebruiksvriendelijker zou zijn. Eén van de grootste problemen met echt glas is dat als je de bril laat vallen, het glas stuk is. Bij een kunststof glas ontstaan er alleen krassen. Een ander voordeel van kunststof glazen is dat ze veel lichter zijn. Door gemoderniseerde productietechnieken en steeds beter wordende coating zien we de kunststof glazen tegenwoordig in bijna iedere bril.

Enkelvoudige glazenEnkelvoudige glazenMultifocale glazenMultifocale glazenComputerglazenComputerglazenZonneglazenZonneglazenRoad glazenRoad glazenTips schoonmaken brillenglazenTips schoonmaken brillenglazen

ONTSPIEGELING EN ANTI KRASLAAG

Aan de voorkant van het glas zorgt een ontspiegeling ervoor dat de ogen beter te zien zijn. Aangebracht aan de achterzijde van het glas zorgt het voor een rustig en helder beeld zonder hinderlijke reflecties. Ook hier weer veel verschillende soorten en kwaliteit.    

Om het krassen te voorkomen wordt het kunststof glas voorzien van een extra hardingslaag. Zo’n laag kan ook waterafstotend zijn zodat druppels er makkelijker vanaf rollen waardoor uw zicht minder belemmerd wordt. De kwaliteit van die coatingen kan aanzienlijk verschillen en bij goedkope glazen soms te wensen overlaten, dus snel los laten. Sommige glazen kunnen zelfs niet van bepaalde coatings voorzien worden. Wij van Optiek Colmschate verkopen alleen glazen van de gerenommeerde  glasleveranciers, zoals Rodenstock, hier krijgt u dan ook 2 tot 3 jaar (afhankelijk van het glas) garantie op de coating. 

VET- EN VUILWERDENDE COATING

De coatings van de betere glazen beschermen niet alleen tegen krassen, maar zijn ook anti vet en vuil. Want zeg nou zelf, niets is zo vervelend als dat eeuwige gepoetst. Dankzij de allernieuwste generatie van coating worden uw brillenglazen minder snel vet en vuil. Hierdoor heeft u beter zicht en hoeft u minder te poetsen. De glazen met blauwfilter hebben een extra laag tegen het krassen en zijn waterafstotend en antistatisch.

topfoto-enkelvoudige-glazen

Wij staan voor je klaar

Kies voor echt goede oogzorg en advies, kom eens bij ons binnen lopen en ervaar het zelf. Nu al een vraag, een opmerking of wil je een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op door te bellen, e-mailen, online een afspraak te maken of door het contactformulier in te vullen. We helpen je graag!

0570 652 555 info@optiekcolmschate.nl Online Afspraak /OptiekColmschate Optiek Colmschate

Een Google review schrijven kan via deze link (Google account nodig)

Contactformulier

Laat je gegevens achter en we zullen snel contact met je opnemen.

Wij wijzen u op onze privacyverklaring