×

Op maandag 23 en 30 januari 2023 zijn wij gesloten.                                                                                           

 ACTIE TWEEDE SET GLAZEN!

 Nu bij aankoop van een tweede, derde, vierde, vijfde bril of zonnebril*, betaalt u voor iedere volgende set glazen maar €150,=, deze glazen zijn van exact dezelfde topkwaliteit als uw eerste set glazen! Deze aanbieding is geldig voor alle soorten enkelvoudige (onze actieglazen zijn hiervan uitgesloten), multifocale, computer en zonneglazen! 

Dus ook voor glazen van €450,= per stuk, betaalt u voor de tweede set maar €150,=!  

*Vraag naar de voorwaarden. 

computerbril-topfoto2

Computerglas op maat

Net als bij de multifocale brillenglazen kunt u ook bij de beeldscherm of computer glazen uit verschillende soorten glazen kiezen, afhankelijk van uw wensen. Zit u de hele dag achter uw PC, dan zullen wij een ander glas adviseren, dan wanneer u bijvoorbeeld achter een balie zit met een PC , maar ook graag de klant die voor de balie staat scherp wilt zien.

Enkelvoudige glazenEnkelvoudige glazenMultifocale glazenMultifocale glazenComputerglazenComputerglazenZonneglazenZonneglazenRoad glazenRoad glazenTips schoonmaken brillenglazenTips schoonmaken brillenglazen

Ieder ERGO beeldschermglas individueel afgestemd

Ergo® beeldschermglazen zijn de enige glazen die individueel afgestemd kunnen worden op typische werkafstanden en oogbewegingen en die een groter gezichtsveld hebben waar dat juist voor u van belang is. Het grotere gezichtsveld ondersteunt een ergonomische stand van het hoofd en het lichaam en zorgt voor een comfortabel zicht zonder vermoeidheid

Drie varianten beeldschermglazen

Rodenstock Ergo®-beeldschermglazen zijn in drie varianten verkrijgbaar:
De Ergo® Book-glazen bieden een heel breed gezichtsveld tot circa 90 cm. Hierdoor zijn werkzaamheden minder vermoeiend en kost ook lezen of handwerken duidelijk minder inspanning.
Ergo® PC-glazen bieden een onbelemmerd gezichtsveld bij werkzaamheden achter de pc tot 1,2 meter.
Ergo® ROOM-glazen zijn voor iedereen die veel klantgesprekken voert of vergaderingen heeft. Ook wanneer u bijvoorbeeld in een winkel werkt en verschillende werkzaamheden heeft zowel in de winkel als achter het beeldscherm kan dit glas een uitkomst bieden. Dankzij de brede gezichtsvelden kunnen brildragers tot wel 5 meter ontspannen zien.

Nieuwsgierig geworden naar welke glazen voor u de beste oplossing zijn? Wij informeren u graag!  

 

beeldschermglazen-onder

Wij staan voor je klaar

Kies voor echt goede oogzorg en advies, kom eens bij ons binnen lopen en ervaar het zelf. Nu al een vraag, een opmerking of wil je een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op door te bellen, e-mailen, online een afspraak te maken of door het contactformulier in te vullen. We helpen je graag!

0570 652 555 info@optiekcolmschate.nl Online Afspraak /OptiekColmschate Optiek Colmschate

Een Google review schrijven kan via deze link (Google account nodig)

Contactformulier

Laat je gegevens achter en we zullen snel contact met je opnemen.

Wij wijzen u op onze privacyverklaring