×

Op maandag 23 en 30 januari 2023 zijn wij gesloten.                                                                                           

 ACTIE TWEEDE SET GLAZEN!

 Nu bij aankoop van een tweede, derde, vierde, vijfde bril of zonnebril*, betaalt u voor iedere volgende set glazen maar €150,=, deze glazen zijn van exact dezelfde topkwaliteit als uw eerste set glazen! Deze aanbieding is geldig voor alle soorten enkelvoudige (onze actieglazen zijn hiervan uitgesloten), multifocale, computer en zonneglazen! 

Dus ook voor glazen van €450,= per stuk, betaalt u voor de tweede set maar €150,=!  

*Vraag naar de voorwaarden. 

zonnebrillen-topfoto-2

Het hele jaar door een zonnebril

Een hippe zonnebril is tegenwoordig een echte must-have. Een zonnebril is niet alleen een leuke modeaccessoire, maar beschermt je ogen ook tegen de schadelijke UV-straling van de zon. Veel mensen dragen alleen een zonnebril in de zomer, maar ook tijdens de herfst- en wintermaanden, wanneer de zon heel laag staat, kan hij u verblinden en dat levert gevaarlijke situaties op. En het feit dat dit ook schadelijk is voor de ogen ontstaan er ook eerder kraaienpootjes rond uw ogen.
Bij Optiek Colmschate in Deventer vindt u een zeer uitgebreide collectie zonnebrillen van onder andere CHANEL, PRADA, GIORGIO ARMANI, OLIVER PEOPLES, VICTORIA BECKHAM, PORSCHE DESIGN, RAY-BAN, EN TOM-FORD. U heeft al een mooie zonnebril voor €49,=

BrillenBrillenKinderbrillenKinderbrillenZonnebrillenZonnebrillenSportbrillenSportbrillenComputerbrillenComputerbrillenMultifocale brillenMultifocale brillen

De duurzame zonnebril

Helaas beschermt niet elke zonnebril even goed tegen de zon. De glazen in de goedkopere zonnebrillen zijn over het algemeen niet voorzien van UV bescherming, het zonnebrandmiddel voor uw ogen. De glazen geven vaak een vertekend beeld en de monturen zijn vaak erg fragiel. In onze optiekzaak verkopen wij alleen zonnebrillen van een hoogwaardige kwaliteit met 100% UV bescherming. Deze zonnebrillen zijn allemaal goed af te passen op uw gezicht. Gaat er iets stuk? Geen zorgen, wij kunnen zeker tot 2 jaar na aankoop en in veel gevallen langer, onderdelen krijgen. Zo weet u zeker dat u een duurzame zonnebril koopt die lang mee gaat en bescherming biedt tegen de zon.

Voor ieder gezicht een zonnebril!

Heeft u een smal gezicht en is het lastig voor u om een leuke zonnenbril te vinden? Bij ons vindt u ook een grote collectie tussenmaten. Wij helpen u graag met het uitzoeken van de perfecte zonnebril voor u! U heeft al een mooie zonnebril vanaf €49,-. 

Zonnebril op sterkte en Ray Ban op sterkte

Bijna al onze zonnebrillen kunnen op sterkte worden geleverd. Wij leveren onder andere polariserende glazen op sterkte, contrast verhogende glazen op sterkte en degrade glazen op sterkte. U heeft bij ons al een zonneglas op sterkte vanaf €35,- per glas. DE RAYBAN zonnebrillen kunnen nu ook op sterkte worden gemaakt, met het originele RAYBAN glas met RAYBAN logo op het glas, kom langs en vraag naar de mogelijkheden!

Kinderzonnebril op sterkte

Ook voor de Kids vindt u bij ons een leuke hippe collectie zonnebrillen, met  sterkte vanaf €79,- , zonder sterkte vanaf  €29,=. Ook in deze collecties verkopen wij alleen zonnebrillen met 100% UV bescherming.

zonnebrillen-onder

Wij staan voor je klaar

Kies voor echt goede oogzorg en advies, kom eens bij ons binnen lopen en ervaar het zelf. Nu al een vraag, een opmerking of wil je een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op door te bellen, e-mailen, online een afspraak te maken of door het contactformulier in te vullen. We helpen je graag!

0570 652 555 info@optiekcolmschate.nl Online Afspraak /OptiekColmschate Optiek Colmschate

Een Google review schrijven kan via deze link (Google account nodig)

Contactformulier

Laat je gegevens achter en we zullen snel contact met je opnemen.

Wij wijzen u op onze privacyverklaring