×

Let op: gewijzigde openingstijden:
Maandag gesloten en geen koopavond. Van dinsdag t/m vrijdag van 9.00-18.00 en zaterdag van 9.00 tot 17.00

Als optiekzaak heb je een zorgplicht, en zul je moeten kijken hoe je invulling wil gaan geven aan de regels opgesteld door het RIVM. 

Wij zijn een "ESSENTIËLE" winkel zoals dat met een mooi woord heet en zijn daarom gewoon geopend MET OF ZONDER AFSRAAK. Wel hanteren wij op dit moment een MAX VAN 4 KLANTEN IN ONZE WINKEL, zodat het geen probleem oplevert om altijd 1,5 afstand te houden en u in alle rust en zo veilig mogelijk geholpen kunt worden. Wij gaan nog bewuster om met hygiëne. Bij binnenkomst vragen wij u uw handen te desinfecteren. Tijdens het passen van de monturen of zonnebrillen hoeft u geen mondkapje te dragen. U mag zoveel brillen passen als u wilt, wel vragen wij u de brillen niet terug te leggen op het schap, omdat zij hierna in een UV STERILIZER gaan. Zo kan ook de volgende klant alle brillen en zonnebrillen weer Corona Proof passen. Wij nemen meer tijd na iedere klant om de behandelkamer te desinfecteren. Wij zorgen er bewust voor dat wij duidelijker in het zicht van u als klant de apparatuur reinigen en werken wij met een speciaal spatscherm tijdens de oogmeting. Natuurlijk blijven wij preventief thuis bij verkoudheid, en blijft u thuis als u verkouden bent, koorts, of griepachtige klachten hebt. 

Dus lieve klanten kom gerust langs voor die mooie bril, zonnebril of contactlenzen. Of maak een afspraak via de contactpagina op de website, bellen mag ook 0570-652555. 

CONTACTLENZEN BESTELLEN

Wij doen weer lenscontroles, met de nodige aanpassingen in onze refractie ruimte. Maar het is ook nog steeds mogelijk om de lenzen telefonisch 0570-652555 of via de contactpagina van deze website te bestellen. Geef je geboortedatum en naam door en wij zorgen ervoor dat jouw lenzen thuis bezorgd worden. 

Laten we met elkaar op elkaar letten, ons goed aan alle adviezen houden, zo dragen we allemaal een steentje bij om zo snel mogelijk deze crisis achter ons te laten!

Tot snel! Hermann, Ina en Anita 

zonnebrillen-topfoto-2

Het hele jaar door een zonnebril

Een hippe zonnebril is tegenwoordig een echte must-have. Een zonnebril is niet alleen een leuke modeaccessoire, maar beschermt je ogen ook tegen de schadelijke UV-straling van de zon. Veel mensen dragen alleen een zonnebril in de zomer, maar ook tijdens de herfst- en wintermaanden, wanneer de zon heel laag staat, kan hij u verblinden en dat levert gevaarlijke situaties op. En het feit dat dit ook schadelijk is voor de ogen ontstaan er ook eerder kraaienpootjes rond uw ogen.
Bij Optiek Colmschate in Deventer vindt u een zeer uitgebreide collectie zonnebrillen van onder andere CHANEL, PRADA, CHLOE, RAY-BAN, en TOM-FORD. U heeft al een mooie zonnebril voor €49,=

BrillenBrillenKinderbrillenKinderbrillenZonnebrillenZonnebrillenSportbrillenSportbrillenComputerbrillenComputerbrillenMultifocale brillenMultifocale brillen

De duurzame zonnebril

Helaas beschermt niet elke zonnebril even goed tegen de zon. De glazen in de goedkopere zonnebrillen zijn over het algemeen niet voorzien van UV bescherming, het zonnebrandmiddel voor uw ogen. De glazen geven vaak een vertekend beeld en de monturen zijn vaak erg fragiel. In onze optiekzaak verkopen wij alleen zonnebrillen van een hoogwaardige kwaliteit met 100% UV bescherming. Deze zonnebrillen zijn allemaal goed af te passen op uw gezicht. Gaat er iets stuk? Geen zorgen, wij kunnen zeker tot 2 jaar na aankoop en in veel gevallen langer, onderdelen krijgen. Zo weet u zeker dat u een duurzame zonnebril koopt die lang mee gaat en bescherming biedt tegen de zon.

Voor ieder gezicht een zonnebril!

Heeft u een smal gezicht en is het lastig voor u om een leuke zonnenbril te vinden? Bij ons vindt u ook een grote collectie tussenmaten. Wij helpen u graag met het uitzoeken van de perfecte zonnebril voor u! U heeft al een mooie zonnebril vanaf €49,-. 

Zonnebril op sterkte en Ray Ban op sterkte

Bijna al onze zonnebrillen kunnen op sterkte worden geleverd. Wij leveren onder andere polariserende glazen op sterkte, contrast verhogende glazen op sterkte en degrade glazen op sterkte. U heeft bij ons al een zonneglas op sterkte vanaf €25,- per glas. DE RAYBAN zonnebrillen kunnen nu ook op sterkte worden gemaakt, met het originele RAYBAN glas met RAYBAN logo op het glas, kom langs en vraag naar de mogelijkheden!

Kinderzonnebril op sterkte

Ook voor de Kids vindt u bij ons een leuke hippe collectie zonnebrillen, met  sterkte vanaf €69,- , zonder sterkte vanaf  €29,=. Ook in deze collecties verkopen wij alleen zonnebrillen met 100% UV bescherming.

zonnebrillen-onder

Wij staan voor je klaar

Kies voor echt goede oogzorg en advies, kom eens bij ons binnen lopen en ervaar het zelf. Nu al een vraag, een opmerking of wil je een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op door te bellen, e-mailen, online een afspraak te maken of door het contactformulier in te vullen. We helpen je graag!

0570 652 555 info@optiekcolmschate.nl Online Afspraak /OptiekColmschate Optiek Colmschate

Een Google review schrijven kan via deze link (Google account nodig)

Contactformulier

Laat je gegevens achter en we zullen snel contact met je opnemen.

Wij wijzen u op onze privacyverklaring