×

Let op: gewijzigde openingstijden:
Maandag gesloten en geen koopavond. Van dinsdag t/m vrijdag van 9.00-18.00 en zaterdag van 9.00 tot 17.00

Als optiekzaak heb je een zorgplicht, en zul je moeten kijken hoe je invulling wil gaan geven aan de regels opgesteld door het RIVM. 

Wij zijn een "ESSENTIËLE" winkel zoals dat met een mooi woord heet en zijn daarom gewoon geopend MET OF ZONDER AFSRAAK. Wel hanteren wij op dit moment een MAX VAN 4 KLANTEN IN ONZE WINKEL, zodat het geen probleem oplevert om altijd 1,5 afstand te houden en u in alle rust en zo veilig mogelijk geholpen kunt worden. Wij gaan nog bewuster om met hygiëne. Bij binnenkomst vragen wij u uw handen te desinfecteren. Tijdens het passen van de monturen of zonnebrillen hoeft u geen mondkapje te dragen. U mag zoveel brillen passen als u wilt, wel vragen wij u de brillen niet terug te leggen op het schap, omdat zij hierna in een UV STERILIZER gaan. Zo kan ook de volgende klant alle brillen en zonnebrillen weer Corona Proof passen. Wij nemen meer tijd na iedere klant om de behandelkamer te desinfecteren. Wij zorgen er bewust voor dat wij duidelijker in het zicht van u als klant de apparatuur reinigen en werken wij met een speciaal spatscherm tijdens de oogmeting. Natuurlijk blijven wij preventief thuis bij verkoudheid, en blijft u thuis als u verkouden bent, koorts, of griepachtige klachten hebt. 

Dus lieve klanten kom gerust langs voor die mooie bril, zonnebril of contactlenzen. Of maak een afspraak via de contactpagina op de website, bellen mag ook 0570-652555. 

CONTACTLENZEN BESTELLEN

Wij doen weer lenscontroles, met de nodige aanpassingen in onze refractie ruimte. Maar het is ook nog steeds mogelijk om de lenzen telefonisch 0570-652555 of via de contactpagina van deze website te bestellen. Geef je geboortedatum en naam door en wij zorgen ervoor dat jouw lenzen thuis bezorgd worden. 

Laten we met elkaar op elkaar letten, ons goed aan alle adviezen houden, zo dragen we allemaal een steentje bij om zo snel mogelijk deze crisis achter ons te laten!

Tot snel! Hermann, Ina en Anita 

sportbrillen-topfoto

Sportbrillen

Tijdens het sporten kunnen er soms onverwachte dingen gebeuren. Een bal in het gezicht tijdens een potje voetbal of een duwtje tijdens een intensief potje hockey waardoor u valt. Dit zijn dingen die zonder bril al niet fijn zijn, maar extra vervelend zijn als u uw bril op heeft. Daarom verkopen wij speciale sportbrillen van o.a CENTRO STYLE, PROGEAR EN ADIDAS  voor zowel volwassenen als kinderen die extra bescherming en meer comfort bieden tijdens het sporten.

BrillenBrillenKinderbrillenKinderbrillenZonnebrillenZonnebrillenSportbrillenSportbrillenComputerbrillenComputerbrillenMultifocale brillenMultifocale brillen

SPORTBRILLEN OP STERKTE

VOOR VOLWASSENEN

Het voordeel van de sportbril is dat ze sterk, licht en flexibel zijn. Hierdoor zijn ze  comfortabel om te dragen en is er een kleinere kans op schade aan de bril. Ook liggen de glazen dieper in het montuur waardoor de glazen beter beschermt zijn mocht u bijvoorbeeld een bal in het gezicht krijgen.. Sommige sportbrillen bieden ook nog extra bescherming. Zo verkopen wij bijvoorbeeld sportbrillen van PROGEAR. Deze sportbrillen zijn verkrijgbaar met alleen een band maar ook met pootjes en een band om aan te schuiven. Zo weet u zeker dat uw bril op uw hoofd blijft zitten tijdens een heftig potje voetbal. Deze brillen zijn extra uitgerust met een rubberen neus en beschermstukjes bij de slapen. Deze zorgen voor slagdemping waardoor de kans op eventueel letsel kleiner wordt. 

VOOR KINDEREN

Voor kinderen hebben wij speciale kindersportbrillen van o.a CENTRO STYLE,  en PROGEAR. Deze brillen zijn extra stevig en kunnen tegen een stootje. Ook deze kindervarianten zijn uitgerust met rubberen oortips die ervoor zorgen dat de bril niet van het hoofd schuift. De PROGEAR kindersportbrillen zijn net zoals bij de volwassen sportbrillen zowel met pootjes als met hippe band te verkrijgen in veel verschillende kleuren en maten. Zwembrillen op sterkte hebben wij ook speciaal voor de kids, dus of uw kind voetbalt, hockeyed, tennist of zwemt, bij Optiek Colmschate bent u aan het juiste adres voor een goede sportbril. Komt u eens langs bij Optiek Colmschate in Deventer en laat u informeren over de verschillende opties. 

ZWEMBRILLEN OP STERKTE

Bij Optiek Colmschate verkopen wij ook speciale zwembrillen op sterkte, zodat u tijdens het zwemmen altijd scherp kunt zien. U heeft al een complete sportbril op sterkte voor €199,- .

 

sportbrillen-onder-2

Wij staan voor je klaar

Kies voor echt goede oogzorg en advies, kom eens bij ons binnen lopen en ervaar het zelf. Nu al een vraag, een opmerking of wil je een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op door te bellen, e-mailen, online een afspraak te maken of door het contactformulier in te vullen. We helpen je graag!

0570 652 555 info@optiekcolmschate.nl Online Afspraak /OptiekColmschate Optiek Colmschate

Een Google review schrijven kan via deze link (Google account nodig)

Contactformulier

Laat je gegevens achter en we zullen snel contact met je opnemen.

Wij wijzen u op onze privacyverklaring