×

Aan al onze klanten en toekomstige klanten, Vanaf 18 mei hanteren wij weer onze reguliere openingstijden. Maandag van 13.00 tot 18.00, dinsdag t/m vrijdag van 9.00-18.00 en zaterdag van 9.00 tot 17.00, vrijdag hebben wij nog geen koopavond. Ook voeren wij alle voorkomende werkzaamheden weer uit. De oogmetingen kunnen wij op een veilige manier doen omdat de gebruikte apparatuur en een speciaal spatscherm een barrière bieden, ook doen wij weer lenscontroles en werken ook hier met een spatscherm en. 

Als optiekzaak heb je een zorgplicht, en zul je moeten kijken hoe je invulling wil gaan geven aan de regels opgesteld door het RIVM. 

Voor ons, wij zijn nog bewuster aan het omgaan met hygiëne. Wij nemen meer tijd na iedere klant om de behandelkamer te ontsmetten. Wij zorgen bewust dat wij duidelijker in het zicht en langzamer apparatuur reinigen in bijzijn van u als klant en werken wij met een speciaal spatscherm tijdens de oogmeting. Natuurlijk blijven wij preventief thuis bij verkoudheid, en blijft u thuis als u verkouden bent, koorts, of griepachtige klachten hebt. Ook schudden wij geen handen en vragen je voor het beginnen met passen van monturen, je handen even te desinfecteren, doen wij ook, alle monturen worden gedesinfecteerd na het passen. 

Dus lieve klanten kom gerust nog langs voor die mooie bril of contactlenzen. Of maak een afspraak via de contactpagina op de website, bellen mag ook 0570-652555. Eventueel doen wij de deur op slot tijdens de oogmeting, zo kunnen wij in alle rust uw ogen meten en die mooie bril samen met u uitzoeken. 

CONTACTLENZEN BESTELLEN

Wij doen weer lenscontroles, met de nodige aanpassingen in onze refractie ruimte. Maar het is ook nog steeds mogelijk om de lenzen telefonisch 0570-652555 of via de contactpagina van deze website te bestellen. Geef je geboortedatum en naam door en wij zorgen ervoor dat jouw lenzen thuis bezorgd worden. 

Laten we met elkaar op elkaar letten, ons goed aan alle adviezen houden, zo dragen we allemaal een steentje bij om zo snel mogelijk deze crisis achter ons te laten, en zien wij elkaar in goede gezondheid terug!

Hermann, Ina en Anita 

sportbrillen-topfoto

Sportbrillen

Tijdens het sporten kunnen er soms onverwachte dingen gebeuren. Een bal in het gezicht tijdens een potje voetbal of een duwtje tijdens een intensief potje hockey waardoor u valt. Dit zijn dingen die zonder bril al niet fijn zijn, maar extra vervelend zijn als u uw bril op heeft. Daarom verkopen wij speciale sportbrillen van o.a CENTRO STYLE, PROGEAR EN ADIDAS  voor zowel volwassenen als kinderen die extra bescherming en meer comfort bieden tijdens het sporten.

BrillenBrillenKinderbrillenKinderbrillenZonnebrillenZonnebrillenSportbrillenSportbrillenComputerbrillenComputerbrillenMultifocale brillenMultifocale brillen

SPORTBRILLEN OP STERKTE

VOOR VOLWASSENEN

Het voordeel van de sportbril is dat ze sterk, licht en flexibel zijn. Hierdoor zijn ze  comfortabel om te dragen en is er een kleinere kans op schade aan de bril. Ook liggen de glazen dieper in het montuur waardoor de glazen beter beschermt zijn mocht u bijvoorbeeld een bal in het gezicht krijgen.. Sommige sportbrillen bieden ook nog extra bescherming. Zo verkopen wij bijvoorbeeld sportbrillen van PROGEAR. Deze sportbrillen zijn verkrijgbaar met alleen een band maar ook met pootjes en een band om aan te schuiven. Zo weet u zeker dat uw bril op uw hoofd blijft zitten tijdens een heftig potje voetbal. Deze brillen zijn extra uitgerust met een rubberen neus en beschermstukjes bij de slapen. Deze zorgen voor slagdemping waardoor de kans op eventueel letsel kleiner wordt. 

VOOR KINDEREN

Voor kinderen hebben wij speciale kindersportbrillen van o.a CENTRO STYLE,  en PROGEAR. Deze brillen zijn extra stevig en kunnen tegen een stootje. Ook deze kindervarianten zijn uitgerust met rubberen oortips die ervoor zorgen dat de bril niet van het hoofd schuift. De PROGEAR kindersportbrillen zijn net zoals bij de volwassen sportbrillen zowel met pootjes als met hippe band te verkrijgen in veel verschillende kleuren en maten. Zwembrillen op sterkte hebben wij ook speciaal voor de kids, dus of uw kind voetbalt, hockeyed, tennist of zwemt, bij Optiek Colmschate bent u aan het juiste adres voor een goede sportbril. Komt u eens langs bij Optiek Colmschate in Deventer en laat u informeren over de verschillende opties. 

ZWEMBRILLEN OP STERKTE

Bij Optiek Colmschate verkopen wij ook speciale zwembrillen op sterkte, zodat u tijdens het zwemmen altijd scherp kunt zien. U heeft al een complete sportbril op sterkte voor €199,- .

 

sportbrillen-onder-2

Wij staan voor je klaar

Kies voor echt goede oogzorg en advies, kom eens bij ons binnen lopen en ervaar het zelf. Nu al een vraag, een opmerking of wil je een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op door te bellen, e-mailen, online een afspraak te maken of door het contactformulier in te vullen. We helpen je graag!

0570 652 555 info@optiekcolmschate.nl Online Afspraak /OptiekColmschate

Contactformulier

Laat je gegevens achter en we zullen snel contact met je opnemen.

Wij wijzen u op onze privacyverklaring