×

Op maandag 23 en 30 januari 2023 zijn wij gesloten.                                                                                           

 ACTIE TWEEDE SET GLAZEN!

 Nu bij aankoop van een tweede, derde, vierde, vijfde bril of zonnebril*, betaalt u voor iedere volgende set glazen maar €150,=, deze glazen zijn van exact dezelfde topkwaliteit als uw eerste set glazen! Deze aanbieding is geldig voor alle soorten enkelvoudige (onze actieglazen zijn hiervan uitgesloten), multifocale, computer en zonneglazen! 

Dus ook voor glazen van €450,= per stuk, betaalt u voor de tweede set maar €150,=!  

*Vraag naar de voorwaarden. 

sportbrillen-topfoto

Sportbrillen

Tijdens het sporten kunnen er soms onverwachte dingen gebeuren. Een bal in het gezicht tijdens een potje voetbal of een duwtje tijdens een intensief potje hockey waardoor u valt. Dit zijn dingen die zonder bril al niet fijn zijn, maar extra vervelend zijn als u uw bril op heeft. Daarom verkopen wij speciale sportbrillen van o.a CENTRO STYLE, PROGEAR EN ADIDAS  voor zowel volwassenen als kinderen die extra bescherming en meer comfort bieden tijdens het sporten.

BrillenBrillenKinderbrillenKinderbrillenZonnebrillenZonnebrillenSportbrillenSportbrillenComputerbrillenComputerbrillenMultifocale brillenMultifocale brillen

SPORTBRILLEN OP STERKTE

VOOR VOLWASSENEN

Het voordeel van de sportbril is dat ze sterk, licht en flexibel zijn. Hierdoor zijn ze  comfortabel om te dragen en is er een kleinere kans op schade aan de bril. Ook liggen de glazen dieper in het montuur waardoor de glazen beter beschermt zijn mocht u bijvoorbeeld een bal in het gezicht krijgen.. Sommige sportbrillen bieden ook nog extra bescherming. Zo verkopen wij bijvoorbeeld sportbrillen van PROGEAR. Deze sportbrillen zijn verkrijgbaar met alleen een band maar ook met pootjes en een band om aan te schuiven. Zo weet u zeker dat uw bril op uw hoofd blijft zitten tijdens een heftig potje voetbal. Deze brillen zijn extra uitgerust met een rubberen neus en beschermstukjes bij de slapen. Deze zorgen voor slagdemping waardoor de kans op eventueel letsel kleiner wordt. 

VOOR KINDEREN

Voor kinderen hebben wij speciale kindersportbrillen van o.a CENTRO STYLE,  en PROGEAR. Deze brillen zijn extra stevig en kunnen tegen een stootje. Ook deze kindervarianten zijn uitgerust met rubberen oortips die ervoor zorgen dat de bril niet van het hoofd schuift. De PROGEAR kindersportbrillen zijn net zoals bij de volwassen sportbrillen zowel met pootjes als met hippe band te verkrijgen in veel verschillende kleuren en maten. Zwembrillen op sterkte hebben wij ook speciaal voor de kids, dus of uw kind voetbalt, hockeyed, tennist of zwemt, bij Optiek Colmschate bent u aan het juiste adres voor een goede sportbril. Komt u eens langs bij Optiek Colmschate in Deventer en laat u informeren over de verschillende opties. 

ZWEMBRILLEN OP STERKTE

Bij Optiek Colmschate verkopen wij ook speciale zwembrillen op sterkte, zodat u tijdens het zwemmen altijd scherp kunt zien. U heeft al een complete sportbril op sterkte voor €199,- .

 

sportbrillen-onder-2

Wij staan voor je klaar

Kies voor echt goede oogzorg en advies, kom eens bij ons binnen lopen en ervaar het zelf. Nu al een vraag, een opmerking of wil je een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op door te bellen, e-mailen, online een afspraak te maken of door het contactformulier in te vullen. We helpen je graag!

0570 652 555 info@optiekcolmschate.nl Online Afspraak /OptiekColmschate Optiek Colmschate

Een Google review schrijven kan via deze link (Google account nodig)

Contactformulier

Laat je gegevens achter en we zullen snel contact met je opnemen.

Wij wijzen u op onze privacyverklaring