×

Op maandag 23 en 30 januari 2023 zijn wij gesloten.                                                                                           

 ACTIE TWEEDE SET GLAZEN!

 Nu bij aankoop van een tweede, derde, vierde, vijfde bril of zonnebril*, betaalt u voor iedere volgende set glazen maar €150,=, deze glazen zijn van exact dezelfde topkwaliteit als uw eerste set glazen! Deze aanbieding is geldig voor alle soorten enkelvoudige (onze actieglazen zijn hiervan uitgesloten), multifocale, computer en zonneglazen! 

Dus ook voor glazen van €450,= per stuk, betaalt u voor de tweede set maar €150,=!  

*Vraag naar de voorwaarden. 

multifocale-bril-topfoto

Multifocale bril, de juiste zone op de juiste plek....

Als uw bril wordt voorzien van multifocale brillenglazen, is het advies van een professional bij het uitzoeken van het  montuur heel erg belangrijk, zodat u optimaal gebruik maakt van alle zones in het brillenglas van dichtbij tot veraf.

Omdat het onderste gedeelte van multifocale brillenglazen bedoeld is om te lezen, moeten er minimale hoogtes in acht worden genomen om te zorgen dat u de leeszone zo optimaal mogelijk kunt gebruiken. Deze hoogtes worden bepaald door de optometrist of opticien wanneer hij of zij de afstand meet van het midden van de pupil tot de onderste rand van het montuur.

BrillenBrillenKinderbrillenKinderbrillenZonnebrillenZonnebrillenSportbrillenSportbrillenComputerbrillenComputerbrillenMultifocale brillenMultifocale brillen

Om een zo optimaal mogelijk zicht te krijgen met uw multifocale glazen is de keuze van het montuur net zo belangrijk.

Niet elk montuur is geschikt, de montuurkeuze hangt af van verschillende factoren oa de sterktes, de afstand van de ogen, de neusmaat, daarom is juist bij een multifocale bril een goed advies bij de juiste keuze van het montuur voor uw gezicht erg belangrijk. Zo kunt u optimaal profiteren van uw multifocale glazen! Wij van Optiek Colmschate nemen graag de tijd voor u om samen met u het beste en natuurlijk het mooiste montuur te vinden voor uw gezicht.

Opticien Deventer Optiek Colmschate

Wij staan voor je klaar

Kies voor echt goede oogzorg en advies, kom eens bij ons binnen lopen en ervaar het zelf. Nu al een vraag, een opmerking of wil je een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op door te bellen, e-mailen, online een afspraak te maken of door het contactformulier in te vullen. We helpen je graag!

0570 652 555 info@optiekcolmschate.nl Online Afspraak /OptiekColmschate Optiek Colmschate

Een Google review schrijven kan via deze link (Google account nodig)

Contactformulier

Laat je gegevens achter en we zullen snel contact met je opnemen.

Wij wijzen u op onze privacyverklaring