×

Aan al onze klanten en toekomstige klanten, Vanaf 18 mei hanteren wij weer onze reguliere openingstijden. Maandag van 13.00 tot 18.00, dinsdag t/m vrijdag van 9.00-18.00 en zaterdag van 9.00 tot 17.00, vrijdag hebben wij nog geen koopavond. Ook voeren wij alle voorkomende werkzaamheden weer uit. De oogmetingen kunnen wij op een veilige manier doen omdat de gebruikte apparatuur en een speciaal spatscherm een barrière bieden, ook doen wij weer lenscontroles en werken ook hier met een spatscherm en. 

Als optiekzaak heb je een zorgplicht, en zul je moeten kijken hoe je invulling wil gaan geven aan de regels opgesteld door het RIVM. 

Voor ons, wij zijn nog bewuster aan het omgaan met hygiëne. Wij nemen meer tijd na iedere klant om de behandelkamer te ontsmetten. Wij zorgen bewust dat wij duidelijker in het zicht en langzamer apparatuur reinigen in bijzijn van u als klant en werken wij met een speciaal spatscherm tijdens de oogmeting. Natuurlijk blijven wij preventief thuis bij verkoudheid, en blijft u thuis als u verkouden bent, koorts, of griepachtige klachten hebt. Ook schudden wij geen handen en vragen je voor het beginnen met passen van monturen, je handen even te desinfecteren, doen wij ook, alle monturen worden gedesinfecteerd na het passen. 

Dus lieve klanten kom gerust nog langs voor die mooie bril of contactlenzen. Of maak een afspraak via de contactpagina op de website, bellen mag ook 0570-652555. Eventueel doen wij de deur op slot tijdens de oogmeting, zo kunnen wij in alle rust uw ogen meten en die mooie bril samen met u uitzoeken. 

CONTACTLENZEN BESTELLEN

Wij doen weer lenscontroles, met de nodige aanpassingen in onze refractie ruimte. Maar het is ook nog steeds mogelijk om de lenzen telefonisch 0570-652555 of via de contactpagina van deze website te bestellen. Geef je geboortedatum en naam door en wij zorgen ervoor dat jouw lenzen thuis bezorgd worden. 

Laten we met elkaar op elkaar letten, ons goed aan alle adviezen houden, zo dragen we allemaal een steentje bij om zo snel mogelijk deze crisis achter ons te laten, en zien wij elkaar in goede gezondheid terug!

Hermann, Ina en Anita 

kinderbrillen-boven-2

Onze kinderbrillen

Een nieuwe bril kan een heel spannende ervaring voor een kind zijn. Wij vinden het dan ook heel belangrijk dat uw zoon of dochter zich zelfverzekerd voelt met de nieuwe bril. Kinderen zijn vaak erg modebewust en weten precies hoe ze eruit willen zien. Wij vinden dat uw kind volledig achter de gemaakte keuze moet staan. Daarnaast is het ook belangrijk dat de bril niet alleen goed staat, maar ook dat de bril goed op het gezicht past. Wij zullen er altijd op letten dat de pasvorm aansluit bij het gezicht van uw kind. U heeft bij ons de keuze uit meer dan vijfhonderd verschillende monturen, zodat we altijd een mooie bril kunnen vinden waar zowel u als uw kind blij mee is. U heeft bij ons al een montuur vanaf €49,-.

BrillenBrillenKinderbrillenKinderbrillenZonnebrillenZonnebrillenSportbrillenSportbrillenComputerbrillenComputerbrillenMultifocale brillenMultifocale brillen

Kidsproof kinderbrillen

De bril moet natuurlijk niet alleen mooi zijn, maar ook stevig. Kinderbrillen hebben vaak erg veel te verduren en daarom is het belangrijk dat ze tegen een stootje kunnen. Daarom doen wij altijd ons uiterste best om een hippe, maar ook een kidsproof collectie kinderbrillen aan te bieden van oa VINGINO, JF Rey kids, titan Flex en Ray ban kids.  Een bril is natuurlijk nooit onverwoestbaar en kan altijd kapot gaan. In dat geval proberen wij altijd zo snel mogelijk de bril te repareren, maar dat kan soms een paar dagen duren omdat wij een onderdeel moeten bestellen. Om ervoor te zorgen dat uw kind toch nog het bord of boek kan lezen op school hebben wij het Kidsproofpakket bedacht. Het Kidsproofpakket kost €29,50 extra en ziet er als volgt uit:  

  • Uw zoon of dochter mag een 2e bril gratis uitzoeken. Zo is er altijd een extra bril mocht de andere stuk gaan, of gewoon voor de afwisseling.
  • Indien de bril stuk gaat krijgt u het eerste jaar 50% korting op het te vervangen onderdeel. 
  • Mocht de sterkte veranderen, dan krijgt u gedurende het eerste jaar ook 50% korting op de nieuwe glazen. Ook als er maar één glas vervangen hoeft te worden!

Of u nu het Kidsproofpakket heeft of niet, bij Optiek Colmschate mag u natuurlijk altijd met uw kind  langskomen om bijvoorbeeld de schroefjes aan te laten draaien of de bril bij te laten stellen als hij niet meer lekker zit.  

topfoto-kinderbrillen-onder

Wij staan voor je klaar

Kies voor echt goede oogzorg en advies, kom eens bij ons binnen lopen en ervaar het zelf. Nu al een vraag, een opmerking of wil je een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op door te bellen, e-mailen, online een afspraak te maken of door het contactformulier in te vullen. We helpen je graag!

0570 652 555 info@optiekcolmschate.nl Online Afspraak /OptiekColmschate

Contactformulier

Laat je gegevens achter en we zullen snel contact met je opnemen.

Wij wijzen u op onze privacyverklaring