×

Op maandag 23 en 30 januari 2023 zijn wij gesloten.                                                                                           

 ACTIE TWEEDE SET GLAZEN!

 Nu bij aankoop van een tweede, derde, vierde, vijfde bril of zonnebril*, betaalt u voor iedere volgende set glazen maar €150,=, deze glazen zijn van exact dezelfde topkwaliteit als uw eerste set glazen! Deze aanbieding is geldig voor alle soorten enkelvoudige (onze actieglazen zijn hiervan uitgesloten), multifocale, computer en zonneglazen! 

Dus ook voor glazen van €450,= per stuk, betaalt u voor de tweede set maar €150,=!  

*Vraag naar de voorwaarden. 

computerbril-topfoto

Computer bril of luxe leesbril

Tegenwoordig spenderen wij steeds meer tijd achter de computer . Helaas leidt lang naar een beeldscherm turen vaak tot droge ogen, hoofdpijn of nekpijn. Vanaf ongeveer het 45 ste levensjaar verandert het zicht voor dichtbij. Gelukkig kan een beeldschermbril of computerbril veel  van deze klachten voor u wegnemen. U kunt een computerbril/beeldschermbril zien  als een luxe leesbril met een groter bereik van 40 tot in sommige gevallen wel tot 300 cm, dit afhankelijk van de wensen van de klant. Dit is niet alleen handig voor achter de computer, maar ook als u bijvoorbeeld achter de piano zit en bladmuziek moet lezen, of in de keuken bezig bent met een lekker recept.

BrillenBrillenKinderbrillenKinderbrillenZonnebrillenZonnebrillenSportbrillenSportbrillenComputerbrillenComputerbrillenMultifocale brillenMultifocale brillen

Met een multifocale bril achter de computer?

Wij horen vaak ”Ik kan met mijn multifocale bril niet scherp zien op de computer”. Dat klopt, het probleem is dat er in een multifocaal glas heel veel verschillende afstanden  verwerkt zitten. De sterktes gaan stapsgewijs van dichtbij naar veraf. De afstand waarop u het beeld op het scherm ziet is dus eigenlijk maar een heel klein gebied  in het glas. Als u door een multifocale bril naar een beeldscherm kijkt dan gebruikt u het tussengebied, dit  zorgt voor een vertekening aan de zijkant van u zicht. Hierdoor zit u in de verkeerde houding voor de computer, waardoor er nekklachten ontstaan. Kijkt u met een computerbril dan heeft u de lees en computerafstand over bijna de hele breedte van het glas scherp, en zitten de juiste afstanden op de juiste plek. Dit zorg ervoor dat u niet steeds hoeft te zoeken naar de juiste afstand waarop u het beeld scherp ziet. Zo zit u ontspannen achter de computer, wordt u minder snel moe en verdwijnen de nekklachten..

Het juiste montuur met de juiste computerglazen.

Ook de juiste montuurkeuze is bij een beeldschermbril erg belangrijk. Bij een leesbril  vindt men het vaak prettig dat hij smal is en dat men er over heen kan kijken(Look over). Bij een computerbril is dit een heel ander verhaal, hier luistert de juiste maat en het model heel erg nauw.  Bij Optiek Colmschate hebben wij heel veel verschillende soorten glazen en monturen voor verschillende wensen. Zit u de hele dag achter de computer dan heeft u  een ander glas nodig dan wanneer u af en toe achter het beeldscherm zit en veel rond loopt. Dus schroom niet en kom eens langs in onze optiekwinkel voor een gratis en vrijblijvend advies. Wij kijken dan samen met u naar de perfecte combinatie voor u!

computerbril-onder-2

Wij staan voor je klaar

Kies voor echt goede oogzorg en advies, kom eens bij ons binnen lopen en ervaar het zelf. Nu al een vraag, een opmerking of wil je een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op door te bellen, e-mailen, online een afspraak te maken of door het contactformulier in te vullen. We helpen je graag!

0570 652 555 info@optiekcolmschate.nl Online Afspraak /OptiekColmschate Optiek Colmschate

Een Google review schrijven kan via deze link (Google account nodig)

Contactformulier

Laat je gegevens achter en we zullen snel contact met je opnemen.

Wij wijzen u op onze privacyverklaring