×

Aan al onze klanten en toekomstige klanten, Vanaf 18 mei hanteren wij weer onze reguliere openingstijden. Maandag van 13.00 tot 18.00, dinsdag t/m vrijdag van 9.00-18.00 en zaterdag van 9.00 tot 17.00, vrijdag hebben wij nog geen koopavond. Ook voeren wij alle voorkomende werkzaamheden weer uit. De oogmetingen kunnen wij op een veilige manier doen omdat de gebruikte apparatuur en een speciaal spatscherm een barrière bieden, ook doen wij weer lenscontroles en werken ook hier met een spatscherm en. 

Als optiekzaak heb je een zorgplicht, en zul je moeten kijken hoe je invulling wil gaan geven aan de regels opgesteld door het RIVM. 

Voor ons, wij zijn nog bewuster aan het omgaan met hygiëne. Wij nemen meer tijd na iedere klant om de behandelkamer te ontsmetten. Wij zorgen bewust dat wij duidelijker in het zicht en langzamer apparatuur reinigen in bijzijn van u als klant en werken wij met een speciaal spatscherm tijdens de oogmeting. Natuurlijk blijven wij preventief thuis bij verkoudheid, en blijft u thuis als u verkouden bent, koorts, of griepachtige klachten hebt. Ook schudden wij geen handen en vragen je voor het beginnen met passen van monturen, je handen even te desinfecteren, doen wij ook, alle monturen worden gedesinfecteerd na het passen. 

Dus lieve klanten kom gerust nog langs voor die mooie bril of contactlenzen. Of maak een afspraak via de contactpagina op de website, bellen mag ook 0570-652555. Eventueel doen wij de deur op slot tijdens de oogmeting, zo kunnen wij in alle rust uw ogen meten en die mooie bril samen met u uitzoeken. 

CONTACTLENZEN BESTELLEN

Wij doen weer lenscontroles, met de nodige aanpassingen in onze refractie ruimte. Maar het is ook nog steeds mogelijk om de lenzen telefonisch 0570-652555 of via de contactpagina van deze website te bestellen. Geef je geboortedatum en naam door en wij zorgen ervoor dat jouw lenzen thuis bezorgd worden. 

Laten we met elkaar op elkaar letten, ons goed aan alle adviezen houden, zo dragen we allemaal een steentje bij om zo snel mogelijk deze crisis achter ons te laten, en zien wij elkaar in goede gezondheid terug!

Hermann, Ina en Anita 

computerbril-topfoto

Computer bril of luxe leesbril

Tegenwoordig spenderen wij steeds meer tijd achter de computer . Helaas leidt lang naar een beeldscherm turen vaak tot droge ogen, hoofdpijn of nekpijn. Vanaf ongeveer het 45 ste levensjaar verandert het zicht voor dichtbij. Gelukkig kan een beeldschermbril of computerbril veel  van deze klachten voor u wegnemen. U kunt een computerbril/beeldschermbril zien  als een luxe leesbril met een groter bereik van 40 tot in sommige gevallen wel tot 300 cm, dit afhankelijk van de wensen van de klant. Dit is niet alleen handig voor achter de computer, maar ook als u bijvoorbeeld achter de piano zit en bladmuziek moet lezen, of in de keuken bezig bent met een lekker recept.

BrillenBrillenKinderbrillenKinderbrillenZonnebrillenZonnebrillenSportbrillenSportbrillenComputerbrillenComputerbrillenMultifocale brillenMultifocale brillen

Met een multifocale bril achter de computer?

Wij horen vaak ”Ik kan met mijn multifocale bril niet scherp zien op de computer”. Dat klopt, het probleem is dat er in een multifocaal glas heel veel verschillende afstanden  verwerkt zitten. De sterktes gaan stapsgewijs van dichtbij naar veraf. De afstand waarop u het beeld op het scherm ziet is dus eigenlijk maar een heel klein gebied  in het glas. Als u door een multifocale bril naar een beeldscherm kijkt dan gebruikt u het tussengebied, dit  zorgt voor een vertekening aan de zijkant van u zicht. Hierdoor zit u in de verkeerde houding voor de computer, waardoor er nekklachten ontstaan. Kijkt u met een computerbril dan heeft u de lees en computerafstand over bijna de hele breedte van het glas scherp, en zitten de juiste afstanden op de juiste plek. Dit zorg ervoor dat u niet steeds hoeft te zoeken naar de juiste afstand waarop u het beeld scherp ziet. Zo zit u ontspannen achter de computer, wordt u minder snel moe en verdwijnen de nekklachten..

Het juiste montuur met de juiste computerglazen.

Ook de juiste montuurkeuze is bij een beeldschermbril erg belangrijk. Bij een leesbril  vindt men het vaak prettig dat hij smal is en dat men er over heen kan kijken(Look over). Bij een computerbril is dit een heel ander verhaal, hier luistert de juiste maat en het model heel erg nauw.  Bij Optiek Colmschate hebben wij heel veel verschillende soorten glazen en monturen voor verschillende wensen. Zit u de hele dag achter de computer dan heeft u  een ander glas nodig dan wanneer u af en toe achter het beeldscherm zit en veel rond loopt. Dus schroom niet en kom eens langs in onze optiekwinkel voor een gratis en vrijblijvend advies. Wij kijken dan samen met u naar de perfecte combinatie voor u!

computerbril-onder-2

Wij staan voor je klaar

Kies voor echt goede oogzorg en advies, kom eens bij ons binnen lopen en ervaar het zelf. Nu al een vraag, een opmerking of wil je een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op door te bellen, e-mailen, online een afspraak te maken of door het contactformulier in te vullen. We helpen je graag!

0570 652 555 info@optiekcolmschate.nl Online Afspraak /OptiekColmschate

Contactformulier

Laat je gegevens achter en we zullen snel contact met je opnemen.

Wij wijzen u op onze privacyverklaring