Optiek Colmschate Optiek Colmschate Optiek Colmschate Optiek Colmschate

Of u nu kiest voor stoere materialen

..een opvallend kunststof

..of een tijdloos rand loos montuur

..of misschien er iets net tussenin.
U vindt het allemaal bij Optiek Colmschate !

De juiste bril voor ieder gezicht!

Een bril is tegenwoordig veel meer dan alleen een hulpmiddel. Een bril is een mode accessoire en moet net als een mooie broek of jasje, de juiste pasvorm hebben en iets toevoegen aan uw uiterlijk. Daarom is het zo belangrijk om de juiste die ene bril te vinden, die precies dat doet met uw gezicht. Om u daarbij goed te adviseren bent u bij ons aan het juiste adres. Kijkt u eens onder metamorfoses, hier ziet u een aantal van onze klanten die u voor zijn gegaan.

Ten eerste kijken wij naar de vorm van uw gezicht, een rond gezicht met een ronde bril is niet goed, uw gezicht wordt hierdoor nog ronder en boller. Bij een smal gezicht is het bijvoorbeeld erg belangrijk dat de maat goed is,vooral niet te breed en te hoekig. Ook is uw huidskleur erg belangrijk. Een gele huidstint met een blauw montuur, maakt bleek. Zo zijn er verschillende dingen waar u op moet letten als u een nieuwe bril aanschaft. Wij helpen u daar natuurlijk graag mee!

Doordat wij regelmatig de internationale en nationale beurzen bezoeken, hebben wij altijd de laatste trends in huis, van de meest exclusieve merken. Of u nu op zoek bent naar een kleurig opvallend kunststof montuur, een klassiek titanium montuur, of een glasbril (randloos). Een mooi montuur hoeft niet duur te zijn . U vindt bij ons al een montuur vanaf €49,=. Met een collectie van meer dan 1000 monturen hebben wij met het juiste advies ook voor u de juiste bril!
Nieuwsgierig geworden? Komt u eens vrijblijvend langs en laat u verassen!

Tot ziens in onze winkel!