×

Op maandag 23 en 30 januari 2023 zijn wij gesloten.                                                                                           

 ACTIE TWEEDE SET GLAZEN!

 Nu bij aankoop van een tweede, derde, vierde, vijfde bril of zonnebril*, betaalt u voor iedere volgende set glazen maar €150,=, deze glazen zijn van exact dezelfde topkwaliteit als uw eerste set glazen! Deze aanbieding is geldig voor alle soorten enkelvoudige (onze actieglazen zijn hiervan uitgesloten), multifocale, computer en zonneglazen! 

Dus ook voor glazen van €450,= per stuk, betaalt u voor de tweede set maar €150,=!  

*Vraag naar de voorwaarden. 

topfoto-brillen-boven

Onze monturen......

Een bril is tegenwoordig veel meer dan alleen een hulpmiddel. Een bril is een modeaccessoire en moet net als een mooie broek of jasje, de juiste pasvorm hebben en iets toevoegen aan uw uiterlijk. Daarom is het zo belangrijk om juist die ene bril te vinden, die precies dat doet met uw gezicht. Goed advies is dus erg belangrijk als u er zeker van wil zijn dat u lang plezier heeft van de bril. Wij nemen daarom ook altijd uitgebreid de tijd om samen met u opzoek te gaan naar een bril die perfect bij uw gezicht pas

BrillenBrillenKinderbrillenKinderbrillenZonnebrillenZonnebrillenSportbrillenSportbrillenComputerbrillenComputerbrillenMultifocale brillenMultifocale brillen

De juiste bril voor ieder gezicht

Een bril is een investering waar u een lange tijd plezier van wilt hebben. Hij moet niet alleen mooi zijn, maar ook duurzaam. Daarom is het erg belangrijk dat u de juiste keuze maakt. Een bril die te groot is geeft vaak een suffige uitstraling en zakt steeds van uw neus, maar een te kleine bril maakt u gezicht voller en zal ook van u hoofd zakken omdat de pootjes tegen de zijkant van uw hoofd drukken. 

Wij horen vaak van klanten dat ze zogenaamd geen ‘brillengezicht’ zouden hebben, maar wij van Optiek Colmschate vinden dat onzin. Op ieder gezicht past een bril en wij zullen er dan ook alles aan doen, om die ene bril te vinden!
U heeft bij ons altijd keuze uit meer dan 1000 verschillende monturen van onder andere Chanel, Prada, Tom Ford, Blackfin of JF Rey. Nieuw de monturen van Caroline Abram, een mooie kleurrijke kunststof collectie voor de dames en Talla een stoere kunststof collectie voor de heren. Ook nieuw zijn de mooie perfect afgewerkte collectie 3D geprinte monturen van Gotti.

Kom langs in onze optiekzaak in Deventer

Graag een opvallende bril van kunststof? Of misschien een hip montuur van titanium? Wij bezoeken ieder jaar verschillende optiekbeuren en houden nauwgezet de laatste trends in de gaten. Zo weten wij zeker dat wij altijd de bril vinden die bij u past, ongeacht uw budget. Zo heeft u al een montuur uit onze huismerk collectie voor €49,-. Komt u eens langs in onze optiekwinkel in Colmschate  om u te laten adviseren en overtuig uzelf….

brillen-onder

Wij staan voor je klaar

Kies voor echt goede oogzorg en advies, kom eens bij ons binnen lopen en ervaar het zelf. Nu al een vraag, een opmerking of wil je een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op door te bellen, e-mailen, online een afspraak te maken of door het contactformulier in te vullen. We helpen je graag!

0570 652 555 info@optiekcolmschate.nl Online Afspraak /OptiekColmschate Optiek Colmschate

Een Google review schrijven kan via deze link (Google account nodig)

Contactformulier

Laat je gegevens achter en we zullen snel contact met je opnemen.

Wij wijzen u op onze privacyverklaring