×

Let op: gewijzigde openingstijden:
Wij hebben nog geen koopavond. Verder hanteren wij weer onze normale openingstijden!

Als optiekzaak heb je een zorgplicht, en zul je moeten kijken hoe je invulling wil gaan geven aan de regels opgesteld door het RIVM. 

Wij zijn een "ESSENTIËLE" winkel zoals dat met een mooi woord heet en zijn daarom gewoon geopend MET OF ZONDER AFSRAAK. Wel hanteren wij op dit moment een MAX VAN 4 KLANTEN IN ONZE WINKEL, zodat het geen probleem oplevert om altijd 1,5 afstand te houden en u in alle rust en zo veilig mogelijk geholpen kunt worden. Wij gaan nog bewuster om met hygiëne. Bij binnenkomst vragen wij u uw handen te desinfecteren. Tijdens het passen van de monturen of zonnebrillen hoeft u geen mondkapje te dragen. U mag zoveel brillen passen als u wilt, wel vragen wij u de brillen niet terug te leggen op het schap, omdat zij hierna in een UV STERILIZER gaan. Zo kan ook de volgende klant alle brillen en zonnebrillen weer Corona Proof passen. Wij nemen meer tijd na iedere klant om de behandelkamer te desinfecteren. Wij zorgen er bewust voor dat wij duidelijker in het zicht van u als klant de apparatuur reinigen en werken wij met een speciaal spatscherm tijdens de oogmeting. Natuurlijk blijven wij preventief thuis bij verkoudheid, en blijft u thuis als u verkouden bent, koorts, of griepachtige klachten hebt. 

Dus lieve klanten kom gerust langs voor die mooie bril, zonnebril of contactlenzen. Of maak een afspraak via de contactpagina op de website, bellen mag ook 0570-652555. 

CONTACTLENZEN BESTELLEN

Wij doen weer lenscontroles, met de nodige aanpassingen in onze refractie ruimte. Maar het is ook nog steeds mogelijk om de lenzen telefonisch 0570-652555 of via de contactpagina van deze website te bestellen. Geef je geboortedatum en naam door en wij zorgen ervoor dat jouw lenzen thuis bezorgd worden. 

Laten we met elkaar op elkaar letten, ons goed aan alle adviezen houden, zo dragen we allemaal een steentje bij om zo snel mogelijk deze crisis achter ons te laten!

Tot snel! Hermann, Ina en Anita 

topfoto-brillen-boven

Onze monturen......

Een bril is tegenwoordig veel meer dan alleen een hulpmiddel. Een bril is een modeaccessoire en moet net als een mooie broek of jasje, de juiste pasvorm hebben en iets toevoegen aan uw uiterlijk. Daarom is het zo belangrijk om juist die ene bril te vinden, die precies dat doet met uw gezicht. Goed advies is dus erg belangrijk als u er zeker van wil zijn dat u lang plezier heeft van de bril. Wij nemen daarom ook altijd uitgebreid de tijd om samen met u opzoek te gaan naar een bril die perfect bij uw gezicht pas

BrillenBrillenKinderbrillenKinderbrillenZonnebrillenZonnebrillenSportbrillenSportbrillenComputerbrillenComputerbrillenMultifocale brillenMultifocale brillen

De juiste bril voor ieder gezicht

Een bril is een investering waar u een lange tijd plezier van wilt hebben. Hij moet niet alleen mooi zijn, maar ook duurzaam. Daarom is het erg belangrijk dat u de juiste keuze maakt. Een bril die te groot is geeft vaak een suffige uitstraling en zakt steeds van uw neus, maar een te kleine bril maakt u gezicht voller en zal ook van u hoofd zakken omdat de pootjes tegen de zijkant van uw hoofd drukken. 

Wij horen vaak van klanten dat ze zogenaamd geen ‘brillengezicht’ zouden hebben, maar wij van Optiek Colmschate vinden dat onzin. Op ieder gezicht past een bril en wij zullen er dan ook alles aan doen, om die ene bril te vinden!
U heeft bij ons altijd keuze uit meer dan 1000 verschillende monturen van onder andere Chanel, Prada, Tom Ford, Blackfin of ons eigen label, JOSHA brillen. Nieuw de brillen van Dick Moby, gemaakt van gerecycled metaal en kunststof.

Kom langs in onze optiekzaak in Deventer

Graag een opvallende bril van kunststof? Of misschien een hip montuur van titanium? Wij bezoeken ieder jaar verschillende optiekbeuren en houden nauwgezet de laatste trends in de gaten. Zo weten wij zeker dat wij altijd de bril vinden die bij u past, ongeacht uw budget. Zo heeft u al een montuur uit onze huismerk collectie voor €49,-. Komt u eens langs in onze optiekwinkel in Colmschate  om u te laten adviseren en overtuig uzelf….

brillen-onder

Wij staan voor je klaar

Kies voor echt goede oogzorg en advies, kom eens bij ons binnen lopen en ervaar het zelf. Nu al een vraag, een opmerking of wil je een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op door te bellen, e-mailen, online een afspraak te maken of door het contactformulier in te vullen. We helpen je graag!

0570 652 555 info@optiekcolmschate.nl Online Afspraak /OptiekColmschate Optiek Colmschate

Een Google review schrijven kan via deze link (Google account nodig)

Contactformulier

Laat je gegevens achter en we zullen snel contact met je opnemen.

Wij wijzen u op onze privacyverklaring